'Love Island'-Ida taler ud: Derfor gik Jonass og jeg fra hinanden

Det var en misforståelse om utroskab, der skabte splid i det nyslåede forhold. Den historie havde Jonass dog ikke tænkt sig skulle komme ud.

Det var en ganske kort flirt, der nåede at flamme mellem dette års Mr. Paradise, Jonass Jannec Jensen, og 'Love Island'-baben Ida Søjborg. Midt i maj blev forholdet offentligt bekræftet, men i slutningen af samme måned var det forbi igen.

AFSLØRING: ‘Love Island’-Rasmus havde dame på under datingprogram

Forholdet startede, da de to realitystjerner lærte hinanden at kende under en bytur, hvor de endte med at bruge hele aftenen på at snakke og hygge sig i hinandens selskab. Ida var ædru, Jonass fuld, og paradisoen måtte gå hjem uden så meget som et kys, fortæller Ida.

- Jeg kysser ikke med folk i byen, og jeg kysser slet ikke med fulde mennesker, selv om vi hyggede os og havde det rigtigt godt. Så på den måde, så fik vi bare lyst til at lære hinanden bedre at kende, fordi det var faktisk en rigtig hyggelig aften.

LÆS OGSÅ: CHOK: ’Love Island’-Ida er skuffet over sine nye bryster

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Caroline Fleming giver gode råd til, hvordan man kommer videre fra et break up

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har fået nye bryster

Mistænkt for utroskab

Ida og Jonass begyndte efterfølgende at se en masse til hinanden, men pludseligt var det slut, før det dårligt var begyndt. Fra Jonass' side lød forklaringen hen ad, at han og Idas flirt bare var gledet ud i sandet. Men nu fortæller Ida sin del af historien.

- Det gik fra 0 til 100 på ingen tid. Vi havde set hinanden i et stykke tid, og vi havde det rigtigt godt sammen, men vi var meget forskellige personer - som i helt vildt forskellige. Og det tror jeg bare, vi fandt lidt ud af undervejs, forklarer Ida.

Dog var det ikke parrets forskelligheder, der satte den endelige stopper for forholdet. Den endelige grund var nemlig, at Jonass mistænkte, at Ida var kommet lidt for tæt på en af sine venner.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

- I den her verden, der snakker folk simpelthen så meget, så det skete faktisk en misforståelse. Jeg var venner med én, som jeg på et tidspunkt i en meget, meget kort periode måske havde set en lille smule, og det kom der nogle misforståelser omkring. Og fordi tvivlen kom så tidligt, så var det dét, der stoppede det, fortæller Ida om hende og Jonass' break up.

- I bund og grund var det vel nok ham, der ligesom sagde: "Det her synes jeg ikke var i orden" - igen, jeg havde ikke gjort noget, det er, hvad det er - men jeg kunne også godt mærke den her usikkerhed imellem ham og jeg, fordi vi jo er meget forskellige, og vi lever lidt forskelligt på den her realitybølge. Man kan gøre det lige præcis, som man har lyst til, men vi var bare forskellige, afslutter Ida, der for tiden er glad for at være single.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se den originale ‘Paradise’-sang

Jonas: Vi havde aftalt at holde det privat

Jonass har ikke tidligere været meget for at fortælle om bruddet med Ida. Hans forklaringer har været vage og lydt mest som om, at forholdet bare gik i sig selv igen.

Men nu afslører han overfor Realityportalen, at hans fåmælthed skyldtes, at han og Ida havde aftalt, at de ville holde deres brud privat.

Så da Realityportalen spurgte efter hans side af sagen efter at have talt med Ida, ville Jonass gerne først høre Idas udlægning af sagen.

LÆS OGSÅ: Derfor er det slut mellem Jonass og Klara

Jonass bekræfter da også mere eller mindre Idas forklaring på, hvorfor de to gik fra hinanden.

- Vores forskelligheder er jeg fuldstændig enig i. Misforståelsen var ikke det afgørende for, at vores “forhold” ikke holdt, det var den håndtering af misforståelsen, der gjorde, at det ikke gik, fortæller Jonass.

Han ønsker ikke at uddybe yderligere. Men man må altså forstå, at misforståelsen om Idas utroskab blev tacklet dårligt af det nyslåede par, og de endte dermed som bekendt med at gå hver til sit i slutningen af sidste måned.

LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død