'Love Island'-Ida om ny kæreste: Min soulmate

Ida er smask forelsket i sin nye kæreste, som hun nu viser frem.

Tilbage i marts måned fortalte Ida Søjborg fra 'Love Island', at hun havde mødt en særlig person, men dengang fortalte hun, at kærligheden var kompliceret. Nu er der dog kommet ro på kærligheden, og på sin Instastory afslører Ida, at hun flyver rundt på en lyserød sky for tiden.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

Hun har nemlig fået en kæreste, og selvom Ida ikke ønskede at sætte hverken køn eller ansigt på kæresten forleden, da Realityportalen talte med hende, så ville hun gerne fortælle lidt mere om, hvilket menneske det er, der har fejet benene væk under hende.

- Jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har mødt så roligt et menneske. Vi kan kommunikere om alt, og så indgår der ingen jalousi fra min partners side. Det er ret vigtigt, når man er en offentlig person, har jeg fundet ud af. Jeg har mødt en, som forstår mig som person, hvad jeg har været igennem og er vild med mig, for den jeg er, fortalte Ida forelsket og fortsatte:

LÆS OGSÅ: CHOK: Oliver Bjerrehuus har ikke set sine børn i over et år

- Normalt kan jeg godt føle, at folk bliver draget meget af min krop og udseende, det er i hvert fald det, jeg får flest komplimenter for, men det er ikke tilfældet her. Vi lærte hinanden at kende som venner og faldt for hinandens personlighed, men altså jeg synes da, min kæreste er røv lækker, og jeg ser frem til at vise personen frem, for jeg er meget stolt af den, jeg er sammen med!

Det er gået stærkt

De to har først for nylig fået titel på forholdet, da de blev enige om, at de alligevel opførte sig som kærester, og de var ikke i tvivl om, at de bare gerne ville være sammen. Ida er da heller ikke i tvivl om, at det her forhold er noget særligt.

- Jeg tror på, at det er min soulmate, jeg har mødt. Vi har kendt hinanden et lille stykke tid, vi startede egentlig ud som venner - men så tog det ene bare det andet, fordi vi snakkede så godt sammen. Det hele er faktisk gået ret stærkt, men jeg har aldrig følt så stærk en kemi med en før, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Blachman amok til Zulu Awards: Nu svarer han på kritik

På daværende tidspunkt ønskede Ida ikke at fortælle, hvem hendes nye kæreste var, men nu er der kommet andre boller på suppen, og på Idas Instastory kan man se hendes nye kæreste, Cecilie.

Det kommer måske ikke bag på så mange, at det er en kvinde, som Ida har fundet sammen med. Tilbage i august måned sidste år slog hun nemlig fast, at hun havde meget svært ved at se sig selv med en mand.

- I starten sagde jeg 60/40 til mænd. Så blev det 50/50, og nu er jeg endt på 99/1 til kvinder, lød det dengang fra Ida.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus