FOTO: SBS/Krestine Havemann
FOTO: SBS/Krestine Havemann

Louise er flyttet sammen med kæresten

Louise Papanicolas fra 'De unge mødre' har taget en stor beslutning. Hun startede nemlig julemåneden med at flytte sammen med sin kæreste.

Den unge mor, Louise, kan starte året ud med et ekstra smil på læben. Forholdet med hendes nye kæreste Martin er nemlig blevet så godt, at de den 1. december flyttede sammen i et nyt, stort hus.

-Det er gået rigtig fint, men det er selvfølgelig en omvæltning for os alle sammen. Jeg er jo vant til at klare alting selv og på min måde, så jeg skal lige vænne mig til, at der er en anden til at bestemme også. Men vi er flyttet i stort hus på 198m2, og vi elsker det, fortæller Louise til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Louise: Jeg deler ikke længere alt med seerne 

Drengene var forberedt 

Også Louises to drenge Tobias og Sebastian er flyttet med i det nye hus, og de har begge to taget flytningen i stiv arm.

- Børnene klare det til UG, men jeg har også forberedt dem så godt som overhovedet muligt, og vist dem billeder af det nye sted, fortæller hun.

De flyttede fra Louises hus, fordi det ikke var stort nok. Men det var vigtigt for den unge mor, at de ikke skulle flytte for langt væk. Hun ville nemlig ikke have drengene til at skifte skole igen, og det er også derfor, at flytningen er gået så nemt, tilføjer hun. Deres nye hus ligger nemlig kun en smule uden for den fynske by Aarup, hvor drengene går i skole.

LÆS OGSÅ: Line Sofie og Aksel trives på Fyn

Kæresten vil ikke på TV

Louise har endnu ikke været i gang med at filme til den kommende sæson af 'De unge mødre', men hun satser stærkt på, at det bliver til et gensyn.

- Jeg tror, at der kommer et par enkelte afsnit i den nye sæson, men intet er filmet endnu. Det er lidt svært at flette ind, når Martin ikke ønsker at deltage. Og det er helt okay, siger den unge mor.

Kæresten Martin vil nemlig ikke være med i programmet, men det gør ikke Louise noget, hun forstår godt hans valg.

- Bare fordi det er en del af mit liv, behøver han bestemt ikke at dele den del med mig, slutter hun af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.