Louise efter 'Paradise'-exit: Jeg var træt af at være derinde

Det viser sig, at Louise ikke var så ked af at forlade programmet, som man ellers skulle tro.

I gårsdagens afsnit skulle Louise og Jonass i duel mod hinanden, og alt tydede på, at det blev tæt løb mellem de to. I sidste øjeblik fik deltagerne at vide, at det ikke blot var én person, der skulle forlade hotellet, men derimod måtte Louise eller Jonass tage en person af det modsatte køn med i faldet.

Af den årsag endte flere af deltagerne med at ændre mening for at redde sig selv, og det blev dermed Louise, der måtte forlade hotellet. Hun valgte at tage Sami med sig i faldet, og det var bestemt noget, som Sami var overrasket og meget skuffet over. Det viser sig dog, at Louise havde en god grund til at tage Sami med sig i faldet:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par har taget nyt stort skridt sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Big Brother'-deltagere disser 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor åbner op om fødslen og afslører datterens navn

- Jeg brød mig ikke om, at jeg skulle tag en med i faldet. Jeg var mere ked af det over, at jeg skulle tage en med i faldet, end jeg var ked af at ryge ud. Jeg fik mega dårlig samvittighed. Man ser ikke det hele, men i løbet af dagen snakkede jeg med alle drengene, og Nicolai og Teitur havde begge sagt, at de hundrede procent sikkert ville støtte mig. Sami havde derimod sagt direkte til mig, at han var nødt til at bakke op om Sarahs beslutning og støtte Jonass, fordi han ville bevise noget overfor Sarah. Det kom bare ikke med på tv. Sami var dermed den eneste af fyrene, der sagde, at han ville gå imod mig. Så endte han jo godt nok med at støtte mig alligevel, men det var udelukkende, fordi der kom et twist, og jeg kunne tage en med i faldet. Derfor blev det ham, forklarer Louise.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’

- Jeg kan godt forstå, at Sami blev irriteret, fordi det var så tæt på en finale, men fordi han direkte havde sagt til mig, at han ikke ville støtte mig, så burde han også godt have set den komme, fortsætter hun og tilføjer, at hun ikke selv var særlig ked af at forlade hotellet:

- Det var mærkeligt at ryge ud så tæt på, men på den anden side, havde jeg også set den komme, for startcastet stod meget sammen. Jeg havde konstant været i fare, og til sidst var jeg bare så træt af at være derinde, for jeg kunne godt se, at jeg ikke ville få nok stemmer i en finale. Så overraskende nok havde jeg det okay med at ryge ud. I de tidligere sæsoner har de nye tit fået en magt for at komme ind i spillet, men i den her sæson gik startcastet meget sammen om at få os nye ud, og det lykkedes jo for dem, så det var svært at komme ind i spillet. Jeg er jo den eneste af de nye piger, der var der i rigtig lang tid. Så jeg synes, det var ærgerligt, at der ikke var en mere fair chance til os de nye. Til sidst blev jeg bare så træt af det hele, og det var også derfor, at jeg ikke blev så ked af at forlade programmet.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai

Se klippet, hvor Louise og Sami ryger ud, nedenfor:

Se næste afsnit 'Paradise' i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Jonass undrer sig: Har Anne faket sine orgasmer?