Louise Brylle. Foto: Realityportalen.dk
Louise Brylle. Foto: Realityportalen.dk

Louise Brylle er ny i 'De unge mødre'

I afsnit 400 kunne Kaare Sand byde velkommen til endnu en ny, ung mor, nemlig 21-årige Louise Brylle.

Endnu en pige er trådt ind i gruppen af seje mødre, der hver tirsdag deler ud af deres liv. 21-årige Louise Brylle bor i Toftlund. I lejligheden nedenunder finder vi en anden ung mor, Victoria, der har sønnen Noah.

Louise blev gravid for første gang som 17-årig, hvor hun fik sønnen Mads, derudover har hun datteren Julie på halvandet år. Børnene har den samme far, men ham og Louise gik fra hinanden sidste sommer.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Kristina: Okay at være single

Endte i programmet på grund af Victoria

Efter bruddet med børnenes far flyttede Louise sammen med børnene til Toftlund i den eneste ledige lejlighed der var.

-  Efter nogle måneder var gået, finder jeg ud af, at min overbo også er ung mor, men jeg tager dog ikke kontakt til hende. En aften ser jeg en mand stå og filme vores bygning, og Victoria kommer pludselig ned og banker på min dør. Hun fortæller, at hun er med i 'De unge mødre', og derfra begynder vi at snakke ekstremt godt sammen, og vi finder samtidig ud af, at vi har rigtig meget tilfælles, forklarer Louise.

De to bliver hurtigt tætte veninder, og derfor var det også helt naturligt, at Louise skulle præsenteres i 'De unge mødre' som Victorias veninde. Men produktionen kunne godt lide at se hende på skærmen.

- Da SBS havde set afsnittet, hvor jeg er bi-person, blev jeg kontaktet og spurgt, om jeg ville være med i programmet. Efter en del overvejelser valgte jeg at sige ja. Siden er det gået stærkt med at lave optagelser, da de nemlig allerede ville have mig med i den nuværende sæson af 'De unge mødre', siger Louise.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Victoria kæmper alene

Forbereder sig på kritik og debat

Programmet har efterhånden kørt i mange år, og derfor ved Louise godt, at deltagerne tit ryger i modvind i både nyhedsmedier og på sociale medier. Men det prøver hun at forberede sig på.

- Jeg har mentalt prøvet at forberede mig på debatterne, da jeg ved, at der er både gode og dårlige debatter om os unge mødre. Jeg frygter helt klart dårlig omtale, men tager det med et gran salt.

Hun ved nemlig godt, hvad hun vil have ud af at dele sin hverdag med familien Danmark.

- Jeg håber på nye bekendtskaber, gode optagelser med børnene og jeg samt en super oplevelse, fortæller hun til slut.

Husk at se med i aften, når 'De unge mor' atter ruller over skærmen. Det er på Kanal 4 klokken 21.oo.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.