Løj om hjernetumor: Ville ikke skabe drama

De fik danskerne til at tro, at han var i bedring, men i virkeligheden kæmpede komikeren forsat for sit liv.

Der gik chokbølger gennem hele det danske land, da det tilbage i februar 2021 kom frem, at Melvin Kakooza alligevel ikke ville være at finde ved roret i årets ‘X Factor’, fordi han var blevet ramt af en hjernetumor og måtte opereres med det samme. - Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk, skrev Melvins manager, Jakob Riis, dengang. LÆS OGSÅ: WHAT: Philine blokeret på Tinder
Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lene Beier fortæller om programmet ‘Langt ude i Lapland’.
Sandheden var dog en anden. For selvom den folkekære komiker flere gange været i medierne og fortælle om sin tilstand, havde han sparet danskerne for de ubehagelige detaljer. Dem har han dog valgt at dele nu i et længere interview med TV 2.

- På det tidspunkt vidste vi ikke engang, at tumoren var godartet. Men vi var nødt til at sige det for ikke at skabe for meget drama. Så pressemeddelelsen er en helt anden historie i virkeligheden, fortæller Melvin Kakooza til TV 2.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par er blevet forældre: Vanvittig fødsel

Og som om at tumoren ikke var nok. To dage efter måtte Melvins mor, der er sygeplejeske, kæmpe for sin søns liv, da han blev ramt af hjertestop. Heldigvis var hun vågen, kunne genkende syntomerne og reagerede straks.

Selvom han overlevede mistede komikeren sit sprog og kæmpede med angst for en periode. I dag er han dog tilbage på sporet både privat og professionelt.

-  For et år siden kunne jeg ikke tale, nu har jeg mit eget talkshow. Det er så vildt, siger han til TV 2.

LÆS OGSÅ: WOW: Så tæt var Kári på at vinde ‘X factor’

Læs hele historien på TV 2