Lockdown på 'Paradise Hotel': Sådan føles det

På 'Paradise Hotel' er man i sin egen lille isolationsboble, og den følelse er der blandede meninger om.

Flere af årets 'Paradise Hotel'-deltagere sendte en ansøgning for at komme væk fra det kedelige lockdown i Danmark, få lov til at rejse og få en oplevelse, man sent vil glemme. De rejste fra én lockdown til en anden, for på 'Paradise Hotel' lever gæsterne et totalt isoleret liv langt væk fra omverdenen.

I en livesending på Anders Hemmingsens Instagram tager vært Rikke Gøransson spørgsmål ind fra følgere til deltagerne i liven. Sinan og Léa fik blandt andet spørgsmålet:

"Hvordan er det at være inde på hotellet og ikke have kontakt med omverdenen?"

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-par i chok

Sinan kaster sig lynhurtigt ud i svaret til det spørgsmål uden rigtig selv at overveje sit svar inden.

- Det er rigtig hårdt, for man har for det første ikke sin telefon - jeg døde, fordi jeg kedede mig så meget, fortæller Sinan, mens værten Rikke Gøransson og Léa lige må afbryde.

- Kedede du dig? Der er også virkelig kedeligt på 'Paradise Hotel', fortæller både Lea og Rikke, mens de alle bryder sammen af grin.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til ZULU Awards

- Nej nej jeg kedede mig ikke, der er bare så mange indtryk, man skal have styr på. Men samtidig er der så mange mennesker derinde, og du får venner, som gør, at du ikke rigtig mangler din telefon efter lidt tid, men det er hårdt i starten, slår Sinan fast.

LÆS OGSÅ: Oh Land om 'X Factor'-sejr: Kun én ting manglede

Lea har lidt en anden mening om at være lukket inde end Sinan.

- Jeg synes, det var het rart, at man ikke behøvede at bekymre sig om omverdenen, men at man bare skulle bekymre sig om det, der skete lige nu og her. Jeg synes, det var megafedt. Man glemmer lidt, at der foregår noget udenfor denne her boble, og at der er en verden udenfor, fortæller Léa.

LÆS OGSÅ: Discovery bekræfter: Er taget med Elvira til Dubai

Se videoen fra Instagramikonets profil herunder: