Loay om ‘Robinson’-drama: Seerne kender ikke Emil

Loay mener ikke, at seerne må dømme Emil ud fra, hvad de ser på tv.

I dagens afsnit af 'Robinson' får Emil talt med store ord til Lukas, kort inden Lukas forlader ekspeditionen. Det lå ellers i kortene, at det var en fra det tidligere hold Syd, der skulle forlade ekspeditionen, men eftersom Naja og Brian gik mod sine tidligere holdkammerater, blev det Lukas' tur til at forlade øen.

LÆS OGSÅ: Afkræftet efter 'Robinson': Så meget tabte Sine sig på øen

Som altid prøver vært Jakob Kjeldbjerg lige at samle trådene, når en deltager bliver stemt ud, og her kunne særlig Emil ikke holde sig tilbage med ordene til Lukas. Han får blandt andet kaldt ham den mindst værdige blandt de sidste otte deltagere, og så nævner Emil, at det også er af personlige årsager, Lukas skal ud.

- Den der ler sidst, ler bedst, slutter Emil første runde til Lukas, inden Lukas skal forlade øen.

LÆS OGSÅ: Populær julekalender genopstår

Efterfølgende har Emil modtaget en del had fra seere, der mener, det er forkert af ham at tale sådan til Lukas, der i forvejen ligger ned og er på vej ud af ekspeditionen, og det kan vennen Loay godt vedkende sig.

- Emil burde havde sagt det på en mere tålelig måde i stedet for at være så direkte, som han var. Men manden har den her egenskab, at han siger, hvad han tænker og føler, og det er til tider noget, som ikke giver point på kontoen, forklarer Loay til HER&NU og tilføjer:

- Jeg sagde også til Emil, at han i dagens Danmark ikke direkte kan ytre sig sådan om en anden person uanset sine følelser til vedkommende - og slet ikke på åbent tv. Jeg tror, han vil ændre det til en anden gang, for han kan godt se efterfølgende, hvor hårdt det er.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i 'Robinson'

Seerne kender ikke Emil

Selvom Loay ikke selv var en del af aftenens drama, så gør det ondt at gense, for seerne får ifølge ham ikke det rigtige billede af Emil.

- Det var hårdt at se, fordi jeg ikke selv er typen, der går i et skænderi. Emil er en fantastisk mand. Emil er ekstrem følsom, og det er desværre ikke det syn, folk har fået af ham. De har fået et helt andet syn på den mand. Nu kender jeg ham langt bedre end de fleste - og gudskelov for det, for manden står slet ikke for det, han er blevet udgivet som, fortæller Loay.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Loay mener samtidig, det har været en øjenåbner for Emil.

- Jeg ved, at manden har fået en masse ubehagelige skrivelser om sig selv. Så jeg er sikker på, at han ikke ville gøre det igen. Så havde han nok pakket det mere nutidsagtigt ind og ikke så direkte, slutter Loay.

LÆS OGSÅ: WHAT! De trækker sig fra 'Løvens Hule'