Lise Nørgaards triumf: Lejligheden solgt

På kun 44 dage er lejligheden i Skodsborg blevet solgt.

Det er ganske få måneder siden, at Lise Nørgaard rykkede teltplænerne op og flyttede på plejehjem. Og den 103-årige forfatter og journalist kan nu glæde sig over, at det på kun 44 dage er lykkedes hende at sælge sit gamle hjem.

Den 82 kvadratmeter store i Skodborg i Nordsjælland, som ligger i 60'er-lejlighedskomplekset Skodsborgparken, kom på markedet i februar til en udbudspris på hele 4.695.000 kroner, det skriver Boliga.dk. Det endelige hammerslag er endnu ikke offentliggjort.

LÆS OGSÅ: Camilla Plum efter vildt hussalg: Sådan bruger jeg millionerne

 Der er en smuk udsigt til Øresund fra altanen og de store kystvendte vinduer (Foto: LokalBolig Holte)

De nye ejere kan glæde sig over, at de hver morgen kan stå op til den smukke udsigt over Øresund, mens 'Matador'-legenden kan juble over, at hun højst sandsynligt kan stikke næsten to millioner kroner i lommen. Tilbage i 2011 gav hun i hvert fald selv 2.625.000 kroner for nøglerne til adressen.

LÆS OGSÅ: Blachman amok og upassende til Zulu Awards

LÆS OGSÅ: Christopher jubler over at være ude igen
Det er ganske få måneder siden, at Lise Nørgaard rykkede teltplænerne op og flyttede på plejehjem. Og den 103-årige forfatter og journalist kan nu glæde sig over, at det på kun 44 dage er lykkedes hende at sælge sit gamle hjem. Den 82 kvadratmeter store i Skodborg i Nordsjælland, som ligger i 60'er-lejlighedskomplekset Skodsborgparken, kom på markedet i februar til en udbudspris på hele 4.695.000 kroner, det skriver Boliga.dk. Det endelige hammerslag er endnu ikke offentliggjort. LÆS OGSÅ: Camilla Plum efter vildt hussalg: Sådan bruger jeg millionerne Der er en smuk udsigt til Øresund fra altanen og de store kystvendte vinduer (Foto: LokalBolig Holte) De nye ejere kan glæde sig over, at de hver morgen kan stå op til den smukke udsigt over Øresund, mens 'Matador'-legenden kan juble over, at hun højst sandsynligt kan stikke næsten to millioner kroner i lommen. Tilbage i 2011 gav hun i hvert fald selv 2.625.000 kroner for nøglerne til adressen. LÆS OGSÅ: Blachman amok og upassende til Zulu Awards LÆS OGSÅ: Christopher jubler over at være ude igen