Lisbeth Østergaards mand med i 'Robinson': Lov mig ikke at give op

Lisbeth Østergaard har været en stor støtte for sin mand i drømmen om at være med i 'Robinson'.

Den 6. september er det ikke længere kun Lisbeth Østergaard, der er kendt for tv hjemme hos familien Østergaard, det bliver hendes mand Ralf Østergaard Christensen nemlig også, når han skal være deltager i sæson 22 af 'Robinson Ekspeditionen'. Ralf har altid drømt om at være med i 'Robinson', men det er først blevet muligt nu.

- Jeg spurgte nogle mennesker i TV3, dengang min kone (Lisbeth Østergaard red.) var vært der, men det måtte man ikke, da det ville lugte at nepotisme, hvilket jeg godt kunne forstå, så derfor skød jeg den lidt ud, men så søgte jeg i 2019, og det blev så udskudt på grund af corona, og så kom jeg med i år, forklarer Ralf til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Robinson' er tilbage med tre kendte ansigter

Ralf har på hjemmefronten fået stor opbakning af sin kone, der som tv-vært kender til branchen.

- Jer har fået kæmpe støtte hjemmefra. Det sidste hun sagde, inden jeg gik ud ad døren, var; ”Du må fandme love mig ikke at give op, fordi du savner os eller ikke tror, der er styr på det derhjemme. Jeg har hjemmefronten”. Og jeg fandt virkelig opbakning i den sætning, når det var sværest, det var vildt fedt, fortæller Ralf fortsat.

LÆS OGSÅ: Ghitas svære tid: Slået ud af had-beskeder

Ralf Østergaard Christensen, der danner par med Lisbeth Østergaard, er med i 'Robinson' 2021 (Foto: TV3/Viaplay)
Ralf Østergaard Christensen, der danner par med Lisbeth Østergaard, er med i 'Robinson' 2021 (Foto: TV3/Viaplay)

Ralf er godt klar over, at der med en deltagelse i 'Robinson' kan være en bagside af medaljen, og det har han også vendt på hjemmefronten inden sin deltagelse.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

- Jeg aftalte med mig selv hjemmefra, at lige meget hvor sulten og presset jeg bliver, så må jeg ikke sige noget dumt. Det er ikke noget, der ligger til mig, da jeg er meget rolig af person, men det havde jeg tænkt over hjemmefra, da Robinson også er et program, der kaster rigtig mange meninger af sig. Folk er måske blevet fremstillet hårdere, end de havde troet, og det er jeg forberedt på, fortæller Ralf, der altid har været stor fan af 'Robinson' og har set næsten alle sæsoner.

- Jeg har haft så mange meninger om, hvordan man skal spille det spil, så nu er jeg nødt til at sætte mine penge der, hvor min mund har været, griner Ralf.

LÆS OGSÅ: Casper og Isabel rykker helt ud på landet: Ingen naboer