Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen (Foto: Bo Nymann)
Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen (Foto: Bo Nymann)

Lisbeth Østergaard tager stor beslutning: Det er slut

Den garvede tv-vært har efter et hektisk år besluttet sig for, at nu skal der andre boller på suppen.

Et nyt år betyder for mange nye mål og nye drømme, sådan er det også for Lisbeth Østergaard, selvom hun aldrig har været stor fan af nytårsforsætter. Hun er større tilhænger af, at man bare ændrer de ting, man vil ændre fremfor at vente til en bestemt dag. Men alligevel kunne hun se, da hun gjorde status over 2021, at det var tid til en forandring, det afslører hun på sin Instastory.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

- Jeg vil ændre mit fokus. Jeg har i 2021 i lange perioder haft alt for meget at se til. Jeg har simpelthen haft for travlt til at se mine veninder, til at tage mig af mig selv, til at være en god mor, til at have overskud. Jeg har haft alt for meget i min kalender, og det er ikke cool, det er ikke sejt at have pisse travlt, fastslår hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

- Jeg vil prøve i år at vende fokus fra at skulle opnå alle mulige ting med netop ting, så vil jeg prøve at opnå noget med mig. Jeg vil prøve at finde lidt mere ro og overskud, og det handler jo om at have et mål, og man har kun et mål, hvis man også har en plan derhen.  Ellers er det bare en drøm, det er noget B.S. (Jægersoldaten B.S. Christiansen, der også er kendt fra tv, red.) engang har lært mig.

Lukker sin butik

Derfor har Lisbeth Østergaard lavet en plan, som indebærer, at hun skal sige nej til mere af det, der ikke giver hende ro.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

-  Jeg har allerede taget de store første beslutninger, som blandt andet betyder, at jeg lukker min webshop. Jeg startede i sommeren 2020 Lizzy Shoppen, og det har været helt fantastisk. Det har været sjovt og spændende, og hold kæft, der har været fart på. Det var meningen med Lizzy Shoppen, at det bare skulle være sådan en sidegeschäft og en lille ting, jeg kunne køre fra kælderen, men  I var jo så mange, der støttede op, og det gik hurtigt, og vi voksede og flyttede ud af kælderen og fik lokaler, fortæller hun og fortsætter:

- Det var mega sjovt og spændende at starte op, så gik der hverdag i den, og man skulle også drive firmaet. Jeg har aldrig prøvet at have en webshop før. Det med at drive den krævede meget mere af mig, end jeg kunne forestille mig. Jeg kan mærke, det er gået fra at være noget, jeg synes var så fedt, til ikke rigtig at have overskuddet og energien til Lizzy Shoppen, så når I spørger til, hvad jeg helt konkret gør, så lige nu er det, at jeg lukker Lizzy Shoppen.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree ramt af alvorlig sygdom

Hun indrømmer, at hun nok var naiv i forhold til, hvad det indebar at drive en webshop, og det endte med at være det, der styrede hende i stedet for, at hun styrede det. Derfor lukker og slukker Lizzy Shoppen ved udgangen af januar, og ophørsudsalget er skudt i gang.