Lisbeth Østergaard om nyt tv-job: Jeg er pisse nervøs

Lisbeth Østergaard er igen tilbage på tv.

Lisbeth Østergaard og 11 andre kendte danskere har sagt ja til at deltage i discovery-programmet 'Stjerner i trøjen', hvor de som rekrutter udsættes for militæroptager, der sætter dem under hårdt fysisk og psykisk pres. Programmet er en konkurrence, hvor deltagerne stemmes ud undervejs, og kun én står tilbage som vinder af 'Stjerner i trøjen'.

- Ja det lyder da sejt, men er jeg nu også hård, når det kommer til stykket? Jeg er ærlig talt ret spændt, men mest af alt pisse nervøs for at se mig selv i 'Stjerner i trøjen' lige om lidt, fortæller Lisbeth på Instagram.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kæresten hjalp Sofie inden sing-off

De 11 øvrige rekrutter er; kok Gorm Wisweh, danser Karina Frimodt, skuespiller Simon Stenspil, musiker Ihan Haydar, danser Thomas Evers Poulsen, kendisdesigner Søren Le Schmidt, bokser Sarah Mahfoud, beauty boss Camilla Frederikke, skuespiller Sebastian Bull Sarning, radiovært Julie Rahbek og komiker Dan Andersen.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller afslører druk og alkoholmisbrug

Artiklen fortsætter under billedet. 

I første sæson af 'Stjerner i trøjen' vandt Tobias Hamann.

- Første sæson af ‘Stjerner i Trøjen’ blev taget enormt godt imod af seerne, og vi har derfor sendt 12 nye rekrutter i trøjen. Så man kan glæde sig til endnu en sæson med spænding, stærkt sammenhold og masser af rørende øjeblikke, siger Pil Gundelach Brandstrup, Programdirektør hos Discovery.

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Derfor ville jeg ikke vaccineres

'Stjerner i trøjen' kan ses den 3. februar på Kanal 5 og discovery+.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Discovery+ Danmark (@discoveryplusdk)