Lisbeth Ø. afslører: Ralf vidste ikke noget

Situationen på hjemmefronten påvirkede den garvede tv-vært, afslører hun nu.

I morgen er der premiere på den nye sæson af 'Stjerner i trøjen', hvor blandt andet Lisbeth Østergaard deltager, og på Instagram kunne man forleden se, at nogle af deltagerne mødtes og så de to første programmer af reality-serien.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Melvin Kakooza indtager stor værtsrolle

Det bragte en masse følelser tilbage hos Lisbeth, som forklarer sine følgere, hvad det var, der påvirkede hende under programmet.

- For hvem der end måtte være interesseret i min mentale tilstand på det tidspunkt, hvor programmet er optaget, og hvor jeg var henne i livet. Så vil jeg faktisk godt fortælle lidt om, hvor jeg var henne af. Vi optog jo 'Stjerner i trøjen' i sommer, og på det tidspunkt, hvor vi er afsted, der er Ralf faktisk også afsted på 'Roinson', og det kunne jeg ikke sige til nogen på det tidspunkt, fortæller hun i en story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

- Der var ikke nogen, der vidste, at han var med, og da vi ankommer til kasernen, der har jeg ikke hørt fra Ralf i en måned. Jeg har ikke set ham i en måned, jeg har været alene med drengene i en måned, og jeg aner ikke, hvordan han har det, og hvordan det går ham. Det er ikke sikkert, det har nogen indflydelse på programmet, men jeg ville bare lige fortælle lidt om, hvor jeg var henne i mit hoved, da vi ankom på kasernen.

Hun afslører, at Ralf befandt sig på den anden side af jorden og slet ikke vidste, hvad der foregik. Han vidste godt, hun havde meldt sig til programmet, og hun vidste, han deltog i 'Robinson', men mere vidste de ikke derefter, og så der var nok at snakke om, da de blev genforenet efter hver deres tv-program.

Under optagelserne til 'Stjerner i trøjen' befandt sønnerne Viggo og Carlo sig hos deres farmor og farfar i Aalborg, hvor de havde det som blommen i et æg, når Lisbeth facetimede med dem i den time, de hver dag måtte have deres telefon under optagelserne.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Men det påvirkede hende altså, at hun ikke havde set sin mand i en måned og ikke vidste, hvordan han havde det. I mellemtiden var Ralf næsten nået til finalen i 'Robinson Ekspeditionen', før han måtte se sig slået af Katrine, som altså endte med at vinde programmet til slut.