Lisbet og Ulf: Klar til ny turné

Nu skal de to Cirkusrevy-veteraner ud på et nyt eventyr.

Sidste år sagde 81-årige Ulf Pilgaard farvel til Cirkusrevyen, og i år fulgte Lisbet Dahl, 76, efter. Men til marts skal de på en ny turné. Med titlen 'Ulf & Lisbet – på slap line igen' vil de to sammen med Lukas Birch kaste sig over anekdoterne fra deres 50 år lange karrierer.

LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor er Elvira stoppet med at spise 

– Jeg glæder mig til at være sammen med Lisbet. Vi kender hinanden så godt, at vi en gang imellem ikke behøver sige noget, og alligevel ved vi, hvad hinanden mener. Som et gammelt ægteskab, og som Lisbet siger, ”bare uden det seksuelle indslag”, forklarer Ulf Pilgaard med et smil.

– Vi har været sammen i mange år, så der er nogle historier at fortælle, lover Ulf Pilgaard, der i øvrigt fortsætter sit 'Alletiders Ulf'-talkshow med Lukas Birch, og bestemt ikke har pensionsplaner.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ på hospitalet efter voldsom blødning

– Jeg holder også foredrag med min seneste bog 'Hellere halvgammel end helt død'. Her tager jeg de gamle i forsvar. Vi bliver ældre og ældre i Danmark, og mange af os er i fuldt vigør, men der produceres ikke tv og anden underholdning til den store samfundsgruppe. Der er heller ikke skrevet bøger om ældre, siger han.

– Det er utroligt ringe, at man lader en hel befolkningsgruppe i stikken. Det er ikke in at være gammel, konstaterer Ulf Pilgaard.

LÆS OGSÅ: Fra sorg til glæde: Julie Lyck gravid