Linse skal have lavet mindre bryster

Hun har skandinaviens største bryster, men nu skal det være slut med at få lavet dem større og større.

I 'Familien fra Bryggen' har man tidligere set, at Linse Kessler overvejede at få lavet endnu større bryster, hvilket hendes familie ikke syntes var en særlig god idé. Og nu har Linse da også erkendt, at det ikke er nødvendigt med større bryster.

Faktisk er hun nået til den konklusion, at brysterne skal laves mindre, afslører hun i bogen 'Linse -Jeg gør, hvad jeg vil'.

Foto: Politikens Forlag
Foto: Politikens Forlag

- Jeg har gennem det sidste halve år forhørt mig hos omkring 15 læger og kirurger, men ingen turde binde an med at lave dem mindre, skriver Linse i sin bog.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Tag en tur på Linse

LÆS OGSÅ: Linse erkender: Brysterne er et problem

Litaensk klinik sagde ja

Hun mener, at lægerne er nervøse for, at det ikke skal blive pænt, og at pressen så vil finde ud af det. Efter de mange lægebesøg er der dog nu endelig lys for enden af bryst-tunellen.

- Men nu bliver det - og faktisk det sted, jeg helst vil opereres - hos Luxuskirurge i Litauen.

Klinikken i Litauen har også lavet Geggos bryster og et ansigtsløft på Linse, så hun er meget tryg ved at overlade sine bryster i deres hænder.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tæver Christopher

Brystoperation kommer med i 'Familien fra Bryggen'

På nuværende tidspunkt har Linse implantater på 2000 ml i hvert bryst. Dem fik hun lavet i 2010, og siden har hun leget med tanken om at få lavet dem om til 2500 ml, men nu har hun altså besluttet sig for at gå ned til 1600 ml i stedet, og seerne får selvfølgelig lov til at være med på første række.

- Skulle der komme en sæson 7 af 'Familien fra Bryggen' i 2015, skal I nok få lov til at være med, når jeg siger farvel til mine kæmpeballoner, lover Linse i sin bog.

Inden 2010, hvor Linse fik sine nuværende implantater, havde hun 1600 ml dråbeformede implantater i hvert bryst, og det er altså den størrelse, hun gerne vil tilbage til. Hun mener selv, at hun vil komme sin alder lidt i møde ved at få taget noget af luften ud sine bryster.

LÆS OGSÅ: Derfor blev Linse Kessler enlig mor

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.