(Foto: TV3)
(Foto: TV3)

Linse: Så godt har Jytte det i dag

Hunden Jytte er blevet en fast del af familien fra Bryggen, se med egne øjne, hvor godt Jytte har det i dag.

I sidste afsnit af 'Familien fra Bryggen' kunne man følge Linses kamp for dyrevelfærd, da hun greb til selvtægt for at redde en flok hunde, som blev mishandlet af deres ejer. Linse stak selv af med tre hundehvalpe, mens flere hunde blev reddet af nogle unavngivne medsammensvorne.

To af de tre hvalpe fandt Linse nogle gode hjem til, men den sidste kunne hun simpelthen ikke slippe, selvom det ellers ikke er den normale hundetype, som Linse har haft. Men hun faldt pladask for Jytte.

LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk af Linse

Jytte gør Cino mere blid

Og der er vist ingen tvivl om, at Jytte også er faldet pladask for Linse, og det nyeste familiemedlem passer godt ind.

- Cino og jeg er så lykkelige for at dele vores liv med hende. Cino er den sødeste onkel, og jeg var sgu ikke sikker på, om Cino gad en ny hund, men han nyder Jyttes selskab. De putter og leger, og Jytte gør faktisk Cino mere blid, skriver Linse på sin facebook.

Og det er da også en kærlig hundemor, som man kan se i videoen nedenfor, her er det seneste afsnit af 'Familien fra Bryggen EKSTRA', hvor Linse fortæller om Jyttes vej ind i familiens hjerte lige her.

Se 'Familien fra Bryggen' hver torsdag kl. 20.00 på TV3, og husk at man efter hvert afsnit kan se et lille ekstra afsnit på tv3.dk.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.