Linse og Geggo taler ud: Derfor var vi uvenner

Linse og Stephanie sætter ord på, hvorfor de var uvenner i den nye sæson af 'Familien fra Bryggen'.

I aften er der premiere på første afsnit i sæson 20 af 'Familien fra Bryggen', og den nye sæson indleder med nye detaljer om, hvorfor Linse Kessler og datteren Stephanie Karma Salvarli blev så uvenner, at programmet skulle på pause på ubestemt tid.

- Jeg har brug for, at vi får snakket om det, der skete. Hele tiden har det været overfladisk, og hun vil ikke rigtig ind på det. Vi har forsøgt at tage snakken flere gange, og hun åbner aldrig op og kommer med lidt dårlige undskyldninger, fortæller Stephanie i 'Familien fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: Linse rejser tilbage til Ukraine: Der er brug for mig

Men nu skal elefanten i rummet italesættes, og det bliver den.

- Hvis man skal prøve at sætte ord på, hvad der gik galt, så var det i det store hele kommunikation. Det er hundrede procent derfor, det gik så galt, fortæller Linse og fortsætter:

- Men der var så også en person indblandet, som hjalp os godt på vej, og det var sgu det, der gjorde det allerværst.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i kovending: Tager afstand til Teitur

I programmet bliver det italesat, at Linse skulle have skrevet nogle sms'er om Stephanie til en tredjepart, som har sendt dem videre til Stephanie, og det er indholdet i de beskeder, der har været over grænsen, og som har skabt uvenskabet mellem mor og datter.

- De måneder, hvor jeg ikke har haft min familie, det har været så tomt, koldt og væmmeligt. Der var sgu nogle tidspunkter, hvor jeg tænkte, det er løgn, jeg sidder ikke uden en familie. Jeg var helt ødelagt. Der er ingen mening med livet uden familien, fortæller Linse.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper indrømmer: Hun var min favorit på den røde løber

Få mange flere detaljer om, hvorfor Linse og Stephanie blev uvenner på HER&NU og Realityportalen i aften kl. 21.00.