Linse: Jeg vil have hængebryster

Den storbarmede realitystjerne kæmper for at få lavet mindre bryster, men grunden til til det er noget speciel.

Linse Kessler er efterhånden blevet kendt for sine store bryster, men sådan bliver det måske ikke i fremtiden. I den nye sæson af ’Familien fra Bryggen’ kan man nemlig følge hendes kamp for at få dem lavet mindre, og det er der en bestemt grund til.

- Jeg vil have hængebryster. Det har jeg altid ønsket mig, men det fik jeg aldrig. Det er lidt svært at få det, når man overhovedet ingen bryster får, fortæller Linse til Realityportalen.dk.

- Det har altid været min plan, at når jeg blev ældre, så skulle jeg have taget lidt ud igen og sat noget mindre ind, fordi huden så har givet sig, og de bliver derfor lidt løsere.

LÆS OGSÅ: Linse: Jeg fortryder intet

Kompliceret proces

Selv om det lyder som om, at det er et ret simpelt indgreb, så er det ikke noget, man bare lige får lavet. Det har Linse efterhånden indset, men hun har ikke givet op endnu.

- Det er så svært at finde en, der vil gøre det, og bagefter er det svært at finde en, som vil lave implantatet. Det kræver lidt overtalelse, men jeg kan næsten overtale folk til alt. Så jeg er fortrøstningsfuld, lyder det fra en grinende Linse

Hun har i øjeblikket 2000 ml i hvert bryst, men hendes ønske er at få 1200 eller 1600 ml i stedet for.

Det er dog lykkedes Linse at få grønt lys, men hvor og hvornår må vi vente lidt med at finde ud af.

LÆS OGSÅ: Linse skal have lavet mindre bryster

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.