Frederik og Line Maria mødtes i 'Ex on the Beachs' tredje sæson og så meget til hinanden efterfølgende. Da de begge medvirkede i sæson 5 af samme program, opstod der derfor hurtigt en gnist igen (Foto: Henrik R. Petersen)
Frederik og Line Maria mødtes i 'Ex on the Beachs' tredje sæson og så meget til hinanden efterfølgende. Da de begge medvirkede i sæson 5 af samme program, opstod der derfor hurtigt en gnist igen (Foto: Henrik R. Petersen)

Line Maria indrømmer: Har stadig følelser for Frederik

Realitybaben har svært ved at glemme ekskæresten.

Line Maria Busk brugte en del af sit ophold i 'Ex on the Beach'-villaen på at sukke efter sin eks, Frederik Skovsbjerg. Det var tydeligt, at der stadig var følelser i klemme fra realitybabens side, og det knuste derfor seernes hjerte, da han ikke kunne gengælde det.

Efter 'Ex on the Beach'-eventyret er slut, og realitystjernerne er vendt tilbage til hverdagen, har noget dog ændret sig. Frederik er alligevel ikke afvisende over for at se, hvor tingene kan føre hen med Line Maria, og det er som sød musik i realitybabens ører.

LÆS OGSÅ: Amanda forklarer: Derfor er min fyr hemmelig

- Frederik er charmerende. Han kan bare et eller andet. Det bringer nogle gode gamle minder frem, og så må vi se, om de minder skal gøres til noget mere, lyder det fra Line Maria i det seneste afsnit af 'Efter Ex', hvor hun og Frederik mødes for at tale om deres forhold.

- Jeg har helt sikkert stadig nogle følelser for Frederik, erkender hun.

LÆS OGSÅ: TV-stjerners hårde kamp: Chok blev til glæde

Klar til at slå sig ned

De to tidligere festaber har begge omlagt deres livsstil og er blevet mere modne. Umodenhed var netop en af grundene til, at forholdet ikke holdt i første omgang.

- Da vi gik fra hinanden sidst, var det også fordi, at nu kom der gang i dig, og der skulle ske 117 ting. Men man kan også godt mærke, at du er faldet mere til ro, siger Frederik til Line Maria, som også har den samme opfattelse af ham.

- Jeg vil gerne slå mig ned på et tidspunkt snart og slappe af og bygge noget, lyder det fra realitybaben, som dog i dag har fundet et andet realityhunk at slå sig ned med. Hun er nemlig kærester med Nicklaes Olsen fra sæson 4 og 5 af 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: Mortens dilemma: Irina sætter spørgsmålstegn til sin vægt

Se klippet herunder, hvor Line Maria og Frederik taler om deres forhold, og se det fulde afsnit af 'Efter Ex' på discovery+

 LÆS OGSÅ: Får kommentarer på sin gravide mave: Du vokser forkert