Line Hoffmeyer indlagt: Forsnævring på kranspulsåren

Line Hoffmeyer fortæller nu fra hospitalssengen, hvad lægerne fandt ved sidste undersøgelse.

Den er desværre gal igen for Line Hoffmeyer. Det er et par uger siden, Line meldte ud, at hun havde fået trist besked fra hospitaler, der gjorde, at hun skulle til flere undersøgelser med sit hjerte.

Efterfølgende tog hun en tur til Færøerne, men nu er Line tilbage til virkeligheden, for hun har netop meldt ud, at hun er indlagt på Skejby sygehus.

- Jeg startede dagen med en solid stesolidkoger klokken 8, og den er ærgerligt nok ved at være dampet af nu, indleder hun sit opslag.

LÆS OGSÅ: Efter dommen: Nu taler Teitur

Forsnævring på kranspulsåren

Sidst fortalte Line kun, at det ikke var gode nyheder, hun havde fået, men denne gang åbner hun op omkring, hvorfor hun skal til flere undersøgelser:

- Til kontrollen i forrige mandag fandt de blandt andet en forsnævring på kranspulsåren, som de måske ville have udvidet med en ballon eller stent, men nu har de kigget på den igen med grundigere undersøgelser, og det er dejligt nok ikke nødvendigt lige nu, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fans raser mod Britney: Det er dyrplageri

- Desværre har de også fundet ud af, at min krop er begyndt at danne nye antistoffer mod donorhjertet, hvilket er noget værre skidt. Jeg har fået taget biopsier her til morgen, der forhåbentligt kan kaste lidt mere lys over, hvor stor skade de har nået at gøre.

Skal i behandling

Selvom lægerne ikke gør noget ved Lines kranspulsåre lige nu, slipper hun ikke for behandling.

- Jeg skal i noget forskellig medicinsk behandling, og så skal jeg i løbet af de næste to uger have renset alt mit blod for antistoffer og have donorplasma ind, mens jeg ligger her og kukkelurer på Hotel Skejby.

- Og så håber jeg bare af hele mit dejlige donorhjerte, at min krop ikke bliver ved med at producere de skide antistoffer, deler hun fra hospitalssengen, som du kan se herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl)

LÆS OGSÅ: Paradise-Nora tvivler på Teitur: Med en god advokat kan man komme langt