Line Hoffmeyer efter sygehusbesøg: Heldig og lykkelig

Line og Lasse kan ånde lettet op for nu.

Line Hoffmeyer har været igennem et længere rend frem og tilbage fra sygehuset den seneste tid, og selvom det har resulteret i aflyste ferier, så har Line meget at smile over.

LÆS OGSÅ: Amalie i chok: Han har taget mine børn

Hun er nemlig igen sammen med Lasse Rimmer, og han har flittigt kørt hende på Skejby sygehus, hvor Line var igen onsdag og fik svar på sine blodprøver.

- De donorspecifikke antistoffer er steget igen efter behandlingen. På den lyse side er der ikke nogen akut afstødning af hjertet lige nu, så mit hjerte er tough og har ikke lidt nød endnu. De kommer ikke til at behandle de stigende antistoffer, de betragter det herra som en kronisk proces, skriver Line i et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har fortrudt

Heldig og lykkelig

Her fortæller Line også, at lægerne ikke vil spå om fremtiden, og at Line skal have taget yderligere prøver om fire måneder. Så for nu kan Line ånde lettet op.

- Indtil da vil jeg hoppe, danse, forhåbentligt skride til Thailand og takke universet for, at ham her kørte til Skejby for at holde mig i hånden gennem plasmaferesen i efteråret og gider gøre det til verdens ende. Jeg er alt i alt pisse heldig og meget lykkelig, slutter Line. 

Som kommentar til hendes opdatering har kæresten Lasse Rimmer tilføjet kommentaren "Så længe du ønsker" med en hjerte-emoji til.

LÆS OGSÅ: CHOK: Mark Le Fêvre droppet og Eva Jin hyret

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl)