Line Hoffmeyer bekræfter: Vi er kærester

I går afslørede Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer over for HER&NU, at de dater igen efter at have meldt ud om skilsmisse i august. Den nye relation blev fortalt til forpremieren på filmen 'Vildmænd', og i dag har Line offentliggjort, at de nu officielt er kærester.

- Over julen blev Lasse og jeg kærester igen. Det har for mig været nogle modbydelige måneder uden ham - omend meget sundt, lærerigt og tiltrængt for at havne det rigtige sted. Jeg er lykkeligere, end jeg har været i ufatteligt lang tid, og jeg gider aldrig nogensinde at undvære ham igen, skriver Line på Instagram.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Nu vender showet tilbage

Lasse er enig i, at pausen fra hinanden kun har været godt for dem.

- Vi kan bare godt lide hinanden. Vi er jo ikke blevet skilt, fordi vi ikke kan lide hinanden, slog Lasse fast i går aftes i biografen Imperial i København.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefrue’ afslører ny kæreste: Mødtes til Amalies 30-års

Her var parret enige om, at de ikke skulle offentliggøre deres nye relation og fortalte blot, at de datede.

- Det er nok fint at holde nogle ting for sig selv og tage den lidt med ro, fortalte Line, hvorefter det skulle vise sig, at hun under et døgn senere var klar til at melde ud offentligt om forholdet.

LÆS OGSÅ: Overrasket på ferie: Gemte på vild hemmelighed

Lasse Rimmer har på sin egen humoristiske måde delt samme nyhed på sin Instagram. Til et skærmbillede, hvor Line anmoder om forhold, skriver Lasse:

- Sæt kryds. Ja, nej, ved ikke.

LÆS OGSÅ: Kan du kende Anja fra ‘Løvens Hule’: Her har du set hende før

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl)