Lille Palle byder stadig op til dans: Spil-levende

Selvom Lille Palle runder 80 år, er der stadig plads til musik og dans.

Foran det hyggelige, stråtækte lejehus i Gilleleje lyder der glad musik fra Lille Palles faste følgesvend, harmonikaen, og selvom han i mandags rundede de 80 år, så føler han sig frisk nok til at fortsætte med at spille rundt omkring i landet.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs vilde forvandling

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jonas fra ‘Landmand søger kærlighed’ fortæller lidt om sig selv...

– I 61 år har jeg levet af det. Det har været et godt liv, ikke lykkeligt, men sjovt. Jeg har haft mange damer. I de seks år med optrædener på 'Bakkens Hvile' i 70’erne havde jeg i gennemsnit to nye damer om ugen. Kort efter var det dog forbi med dem igen. Og jeg har aldrig haft en kønssygdom, skraldgriner Lille Palle, der også har været gift tre gange i sit liv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vielsesringen fra det sidste ægteskab med Lene har han beholdt på ringfingeren, selvom de blev skilt for nogle år siden.

– Det betyder ingenting, men den skal bare være der som tegn på at jeg har været gift, siger han, der stadig ses og ringes ved med ekshustruen, som bor i nærheden.

LÆS OGSÅ: Dét skal der ske, før Kjeldbjerg trækker sig fra ‘Robinson’

I forbindelse med fødselsdagen indrykkede han annoncer i lokalaviserne med ordene: ”Lille Palle fylder 80, og så giver han nok en lille én”, som en opfordring til Gud og hver mand, og det levede han så op til mandag formiddag, inden der om eftermiddagen blev arrangeret kaffe og kage på Hotel Strand i Gilleleje for familie, venner og bekendte.

LÆS OGSÅ: Alderspræsident gav ikke op: Jeg er ikke 25 længere

– Jeg elsker at være sammen med mine børn og børnebørn. Jeg kan betragte dem i timevis med stor glæde, siger Lille Palle, og viser et billede af to af sine voksne børn.

Artiklen fortsætter under billedet

I forhold til helbredet er der en række skavanker, som han prøver at leve med.

– Jeg spiller tennis søndag og onsdag med klubben. Det går godt nok, men jeg kan ikke tåle at vende mig bagover, siger Palle, der gør det for at holde sin spinalstenose (forsnævring af rygmarvskanalen, red.) i skak.

LÆS OGSÅ: Hadi Ka-koush om ny værtsrolle: Jeg er ikke Anders

– Det gør nogle gange ondt, men det går, siger han, der spæner af sted på sit løbehjul, når han er i byen.

– Det er min stok med hjul, og så ser det ikke så sygt ud.

Børnene skriger af grin over bedstefar på løbehjul, siger Lille Palle, der lider af svimmelhed på grund af øresten.

LÆS OGSÅ: RØRENDE BILLEDER: Dronningen ved dronning Elizabeths kiste