Lettet efter 'Robinson'-exit: Det var rart at ryge ud

Nadia gjorde intet for at ryge ud af 'Robinson Ekspeditionen', men det var alligevel en lettelse, da den sidste stemme blev læst op.

Tredje afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' blev endestationen for Nadia Otte, da holdkammeraterne sendte hende hjem efter ørådet.

- Det var faktisk rigtig rart, og jeg blev lettet. Det tror jeg også, man kan se på skærmen, hvor jeg ikke tudede eller noget. Jeg var selvfølgelig lidt irriteret over, at jeg rent ud sagt blev taget i røven, men faktisk var jeg mega lettet over at ryge ud, siger hun.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Operation førte til tidligt ‘Robinson’-exit

Hun fortæller, at hun i dagene op til ørådet havde sovet elendigt, og indeni sig selv begyndte hun så småt at tænke på, at det ikke ville være så slemt at forlade ekspeditionen.

- Jeg ville aldrig have trukket mig, så hvis jeg skulle ryge ud, ville det være i et øråd. Men jeg gjorde ikke noget aktivt for at blive stemt ud, og jeg kæmpede til det sidste. Jeg tænkte bare, at det faktisk ikke ville gøre noget, hvis jeg blev stemt hjem, siger hun.

- Det er jo et modbydeligt spil med løgne og paranoia. Man render rundt og er konstant paranoid, og løgne er en del af det hele, lyder det fra den udstemte 'Robinson Ekspeditionen'-deltager.

LÆS OGSÅ: Henrettet i ‘Robinson Ekspeditionen’: Det er plat!

Passede slet ikke ind

Nadia føler ikke, at hun passede ind på sit hold. I ørådet blev der givet udtryk for, at holdkammeraterne følte, at hun gjorde modstand i forhold til at samle holdet, og at hun skabte splittelse.

Det er Nadia dog ikke helt enig i, men hun indrømmer dog, at hun ikke helt følte, at hun passede ind på holdet. Derfor kan hun til dels godt forstå holdkammeraterne.

- Men jeg spillede jo bare spillet, som jeg har forstået, at 'Robinson Ekspeditionen' skal spilles. I min verden handler det om at skabe alliancer på holdet, og det kan jeg da også se, at de har gjort på det andet hold, siger hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe jubler: Sådan blev jeg reddet af Geggo og Cengiz

- På vores hold var der mere en stemning af, at alle skulle stå sammen og være ét samlet hold. Sådan var det jo selvfølgelig ikke, for der var jo alliancer. Men det var ikke noget, der blev talt så højt om.

Hun tror, at hun havde passet bedre ind på modstanderholdet.

- Det er jo umuligt at vide, hvordan det ville være gået. Men når jeg ser det igen, så virker det til, at de spiller 'Robinson Ekspeditionen', som jeg har troet, at det skulle spilles.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex

"Jeg var ikke øens prinsesse"

Under ørådet blev hun kaldt øens prinsesse, men Nadia mener ikke, at det har noget på sig. Hun indrømmer dog, at det ikke er første gang, hun bliver mødt med en lignende fordom.

- Jeg skal måske arbejde lidt på mit udtryk og det førstehåndsindtryk, folk får af mig. For jeg har hørt før, at folk synes, at jeg er lidt snobbet og fin på den, men sådan forholder det sig ikke.

- Det er helt anderledes, når man kender mig. Så det er noget, jeg tager med fra 'Robinson Ekspeditionen' og skal arbejde mere med, siger hun.

Du kan se 'Robinson Ekspeditionen' hver mandag klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Smidt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’: En klar fejl af holdet