Lenny undskylder svindel: I må kunne forstå

Den tidligere Paradise-Hotel vinder er endnu en gang endt i en vild rutchebanetur efter at have reklameret for ugyldige billetter til Tivoli

Så er den gal igen. Realitystjernen Lenny Pihl lokkede fornyelig på sin Instagram-profil med billige billetter til den populære forlystelsespark Tivoli i København. Billetter, der senere viste sig at være svindel og humbug.

Mange af hans følgere benyttede sig ellers af det gode tilbud, som dog endte med at være for godt til at være sandt.

LÆS OGSÅ: Wozniacki reagerer på voldsom kritik

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Marco Harry fortæller om sin deltagelse i ‘Ex on the Beach’ sæson 7.

I et opslag på Instagram kommer Lenny med en længere forklaring.

- Da jeg sagde ja til denne her samarbejdsaftale, var jeg ikke i tvivl om, at alting var på sin plads, for det er meget normalt, at man får provision af køb og oprettelse osv., skriver han og henviser til, at han selv tjente 50kr per solgte billet, der oprindeligt kostede 200kr.

LÆS OGSÅ: Uhhh: Nu er der nyt om ny sæson 'Paradise'

Men alting var ikke på sin plads. For de omkring 300 solgte Tivoli-billetter var ugyldige og dermed stod en masse købere med en ødelagt dag, der ellers skulle stå i forlystelsernes tegn.

- Der står på billetterne, at de udløb d. 2. januar 2022, så da de (billetterne) blev lukket før tid, var jeg fuldstændig i chok, skriver realitystjernen i sit opslag og fortætter med en undskyldning til sine mange følgere

- Jeg beklager virkelig alt det her rod, og jeg skal nok få tingene bragt i orden.

Ifølge Lenny Pihl har 90% af køberne allerede fået deres penge retur for de annullerede Tivoli-billetter. Han har dog problemer med at tilbagebetale alle pengene.

- I må virkelig kunne forstå, at det er et problem for mig, at give folk alle deres penge tilbage på en gang. Folk har betalt 200 kroner for billetten, og det tjente jeg 50 kroner på pr. salg. Så jeg mister 150 kroner pr. solgte billet, skriver han.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe sætter foden ned: Nu er det slut!

Desværre er det ikke første gang, at realitystjernen får massiv kritik for sine reklamer på Instagram. Han har nemlig tidligere reklameret for kopimodeller af Rolex-ure, en hjemmeside for sugerdating, der bl.a. også solgte brugte trusser, og kviklån, som Lenny selv omtalt som "fucking geniale".