Lenny taler ud efter anholdelse: Det er pisse barnligt

Lenny blev i weekenden anholdt. Hør hele hans forklaring her.

Lenny Pihl blev i weekenden anholdt. Det kom frem efter en video er blevet delt utallige gange på blandt andet TikTok. Lenny har efterfølgende valgt at fortælle alt om, hvad der skete den pågældende aften, da han gerne vil undgå, at folk digter historier, som ikke er sande.

- Jeg var i Næsteved i fredags på et barjob, hvor jeg blev pissefuld sammen med nogle af mine venner, der også er fra reality-verdenen. Min telefon løb ud fra strøm, så jeg sidder i min venindes bil med en kammerat. Jeg sætter mig ind på førersædet af bilen, fordi jeg skal oplade min telefon, og pludselig banker det på ruden, indleder Lenny sin forklaring i en story på Instagram og tilføjer:

- Det er så en politimand, der gerne vil se mit kørekort. Og jeg har ikke fået mit kørekort, fortæller Lenny, der stadig er ved at tage sit kørekort.

LÆS OGSÅ: UPS: Thomas Blachman taler over sig

Ifølge Lenny påstår politimanden, han er spritbilist.

- Så sidder jeg jo så her, og han beder mig om at stige ud af bilen, og vi diskuterer lidt frem og tilbage. Jeg var pissefuld. Jeg har ikke drukket i lang tid, for jeg har været på antabus i en evighed, og jeg har holdt mig godt på måtten, så jeg blev lidt frustreret over denne her situation, fortæller Lenny.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter

Lenny tager derfor en beslutning, han i dag ikke er stolt af.

- Jeg vælger simpelthen, da politimanden kigger væk, at løbe fra politiet. Jeg prøver sgu at stikke af. Jeg ved godt, det er pisse barnligt, og jeg er 36. Jeg bliver så fanget af politiet, selvfølgelig gør jeg det. Jeg når ikke særlig langt. Jeg bliver bare tacklet som i amerikansk fodbold, og det er fair nok, fortæller Lenny.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så forelsket er Robert Hansen

Det er så ulækkert

Lenny mister i alt forvirringen sin telefon og kan ikke komme på de sociale medier, men han hører, der florerer en video på TikTok.

- En eller anden har lagt en video op og har skrevet "Lenny anholdt - så gik den ikke længere med at pille på små piger". Jeg ved ikke, hvordan nogle mennesker kan få denne her opfattelse af situationen eller bare kan få sig selv til at skrive det om et andet menneske. Det er det mest groteske, jeg nogensinde har hørt om, og det er så ulækkert, fortæller Lenny.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Maxine afslører hård dom fra lægen

De falske rygter er ifølge Lenny årsagen til, at han nu fortæller hele historien i detaljer i en story på Instagram.

- Jeg har nultolerance over for det. Der er ikke noget med at fyre jokes af eller skrive noget på nogle opslag omkring mig, for folk bliver blokeret på stedet. Det er grimt og ulækkert, og det er det klammeste, mit navn har været indblandet i nogensinde, slutter Lenny sin story og opfordrer alle til at tænke over, hvad de lægger ud om andre.

LÆS OGSÅ: Bro jubler over graviditet