Lenny og Melina flyttet fra hinanden

Lenny og Melinas forhold kører for tiden ikke helt på skinner. Men det er ikke deres medvirken i 'Singletown', der er årsagen til det.

Det er nogle følelsesladede minutter, da Lenny Pihl og Melina Buur står overfor hinanden i en kærlighedstest i 'Singletown', og testen ender med, at parret vælger at forlade programmet sammen som et par.

Især Melina er meget påvirket af at være i lejligheden, hvor hun ikke har det godt. Men udover det har de begge fundet ud af, at de ønsker en fremtiden sammen, og at de ikke har bruge for at teste deres forhold yderligere i realityprogrammet.

- Nu er det far, mor og børn, siger Lenny, da de tjekker ud fra penthouselejlighederne i København.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist

Melina fortæller også, at nu har hun én gang for alle genvundet sin tillid til Lenny.

Siden har det dog ikke været helt så rosenrødt hos de tidligere 'Singletown'-deltagere, og det med far, mor og børn ligger på nuværende tidspunkt et stykke ud i fremtiden. Det kan parret fortælle, da Realityportalen besøger dem for at lave et live event på Instagram.

- Der har været lidt bump på vejen. Du har ikke haft det så godt, og jeg har ikke hørt så godt efter, siger Lenny, mens han ser på Melina.

Men alt i alt har de det godt og klarer den, og de understreger flere gange, at de altså stadig er kærester.

LÆS OGSÅ: 25-årig realitybabe starter på ungdomsuddannelse: Nu er jeg moden nok

Depression og angst

Det er dog ikke 'Singletown', der er skyld i, er parforholdet ikke rigtig fungerer. Melina har det sidste stykke tid kæmpet med nogle personlige ting, som naturligvis også går ud over, hvordan hun har det sammen med Lenny, og hvilken kæreste hun kan være.

- Det er ikke os, der har et problem sammen. Det er mig, der har et problem, siger Melina.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed

Hun uddyber:

- Jeg er løbet ind i en depression og noget angst. Og det er ikke så rart for andre folk at være i nærheden af. Jeg har ikke lyst til, at Lenny skal trækkes ned, fordi jeg går og har det skidt. Så derfor har vi valgt, at mens jeg lige heler mig selv og prøver at få det bedre og få styr på nogle ting, så hygger Lenny sig uden mig. Men vi snakker jo stadig sammen.

Melina forklarer, at depressionen har været undervejs længe, men først her i efteråret er den brudt ud.

- Det skal hverken 'Singletown', Teitur eller andre have skyld for. Det er MIG, der ikke har lyttet til min krop. Det har helt klart været en trigger, at jeg har deltaget i programmet, men skylden ligger hos mig selv i og med, at jeg har været dårlig til at lytte til mig selv. Men det gør jeg nu, og nu er det mig selv, der kommer lidt i første række, slår hun fast.

I videoen giver Lenny og Melina status på deres forhold. 

Parret er enige om, at de er sammen, men de er sammen hver for sig.

- Så lige nu er jeg hjemme og vende og lige hygge lidt med familien. Jeg fokuserer på træningen. Og spiser lidt, løber lidt og tænker lidt. Og bliver forelsket lidt. Og så kommer vi tilbage igen, ikke? Det er bare - der er lidt problemer, siger Lenny.

LÆS OGSÅ: Melina og Teitur i kæmpe skænderi: Synes du selv, det er okay?

Herunder kan du se klippet, hvor Lenny og Melina vælger at forlade 'Singletown'. Se hele afsnittet på Dplay.