Lenny i kærestesorger: Jeg har tabt syv kilo

Lenny er stadig i stor sorg over tabet af forholdet til Melina.

Siden Lenny og Melina gik fra hinanden, har det ikke været nemt at gå i 'Paradise'-vinderens sko. Det har påvirket den ellers altid store humørbombe utrolig meget at miste Melina.

- Jeg lever, men bund ærligt, så går det sgu ikke rigtig, som jeg gerne vil have, det skal gøre, og sådan er det bare nogle gange i livet, man kan ikke altid få sin vilje. Man kan ikke gøre andet end at kæmpe for det, man gerne vil og aldrig give op, fortæller Lenny i en spørgerunde på Instagram, hvor han åbner op for sine kærestesorger til Melina.

LÆS OGSÅ: 12 kendte danskere er klar til 'Korpset'

- Mit kærlighedsliv har aldrig været meget værre, fortæller Lenny, der ikke har været sammen med andre siden Melina og heller ikke kan forestille sig at være det.

Lenny og Melina (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)
Lenny og Melina (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)

Melina og Lenny var ellers begyndt at tale sammen igen, men det gik ikke, som Lenny håbede.

- Jeg håbede selvfølgelig på noget, men tiden var ikke til det der, så det kan man ikke gøre noget ved, siger Lenny fortsat.

LÆS OGSÅ: Hiba indrømmer: Jeg var starstruck

Vil blive ved med at kæmpe

En af Lennys følgere spørger på Instagram: "Hvor længe vil du sørge og være ked over et forhold, der måske aldrig kommer igen?". Hertil svarer Lenny:

- Godt spørgsmål. Jeg ved det sgu egentlig ikke. Jeg kæmper altid, for det jeg elsker, også selvom det dræber mig. Når jeg har kærestesorger, kan jeg ikke sove og spise, og jeg tænker over alle ting, fortæller Lenny i spørgerunden og afslører, at det da også har haft konsekvenser for vægten.

LÆS OGSÅ: Lenny åbner op om psykisk lidelse: Jeg er på grænsen til den lukkede afdeling

- Jeg tror, jeg har tabt mig seks-syv kilo, det er fuldstændig åndssvagt, og jeg skal nok tage mig sammen, lover han.

Lenny bor lige nu i Slagelse i 'Paradise'-parret Simone og Philips gamle lejlighed, og selvom han har det stramt, så går det den rigtige vej.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Rachel går til kamp mod sin mor

-  Jeg føler, at jeg er ved at få styr på hovedet, og tingene bliver bedre, det går i den rigtige retning, fortæller Lenny på Instagram.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Lenny, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-par åbner op: Vi går i parterapi