Lenny efter stor beslutning: Jeg er glad

Der er vendt op og ned på Lennys liv, efter han startede på medicin.

I slutningen af oktober brast kærligheden for Lenny Pihl, men det tog han med oprejst pande, fordi han ville fokusere på sin egen rejse. Kort efter bruddet med Sofie Almind startede Lenny nemlig på ADHD-medicin. Det var et stort skridt for reality-stjernen, men han slår fast, at det var et godt og nødvendigt skridt.

LÆS OGSÅ: WOW: Så høj var Lennys promille, da politiet kom

- Jeg synes, det går rigtig godt. Det var sådan lidt tungt i starten, og jeg havde lidt svært ved at sove, men jeg har det fint. Jeg sover godt nu, jeg spiser godt, jeg har det godt, jeg føler mig frisk. Jeg føler mig ovenpå, og jeg føler, der er ved at være balance, fortæller Lenny i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup: Jeg har svigtet Teitur

- Jeg var totalt skeptisk omkring det. Jeg hader medicin, og det der med at man skal erkende overfor sig selv, er nok det sværeste, at man faktisk har brug for noget medicin for at kunne færde sig omkring "almindelige" mennesker. Jeg vil bare sige, at jeg har det sindssygt godt og tusind tak for alle de søde beskeder.

Slut med at fucke up

Ifølge Lenny har han i flere år vidst, at han havde brug for hjælp til at styre sit hoved og finde balance, derfor har han befundet sig i det, han selv kalder en krisetid.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Anna fik Oliver med i ‘Ex on the Beach’

- Det er pisse svært, og jeg har det der gear i mig, der er vanvittigt, og til tider er det jo fedt, og andre gange er det pisse irriterende, for man kan ikke finde ro. Man finder på alle mulige dumme og åndssvage ting hele tiden, fordi man skal brænde noget energi af, og nu føler jeg lidt, at nu behøver jeg ikke hele tiden skulle brænde energi af, fortæller han og tilføjer:

- Jeg kan lave kreative ting og gøre fornuftige ting i stedet for at, lade os sige det, som det er, fucke up - tage på druk og drikke sig pisse fuld og råbe og skrige og alt det der. Jeg har rigtig gerne i lang tid villet komme væk fra det og prøve at blive ældre, lad os kalde det det. Det har været rigtig svært. Så tit tænker man bare: Fuck det hele, jeg gør, hvad jeg har lyst til, og så gør man sådan nogle dumme ting for sig selv.

LÆS OGSÅ: Kritik af ‘Paradise Hotel’: Kastede blod op under optagelserne

Ifølge Lenny er det nu slut, og hans liv er vendt. Han vil i stedet fokusere på at gøre gode ting, der gør ham glad, og som har lyst til.