Lenny: Derfor gik det galt for Teitur

Lenny har tidligere advaret Teitur og forklarer nu, hvorfor han tror, det er endt med en fængselsdom.

I sidste uge gæstede den tidligere 'Paradise'-vinder Lenny Pihl Christensen 'Døgnrapporten' på Radio 24/7, hvor han skulle forsøge at svare på, om reality-miljøet er særlig råddent i forhold til stoffer og den måde, man fester på.

Her kom Lenny og værten ind på voldtægtssagen mod Teitur, som kørte ved retten i Odense den 23. og 25. maj og endte med, at Teitur blev dømt skyldig i voldtægt og fik 2 år og 6 måneders fængsel. En dom han ankede på stedet.

LÆS OGSÅ: Teresa taler ud efter retssag: Jeg lever i et mareridt

Lenny, som selv har lagt sit liv om for nylig, fortæller, at der er rigtig mange stoffer i reality-branchen, og at det er en helt normal del af festerne. Lenny forklarer, at han selv har taget kokain, men at det også er almindeligt at tage ecstasy og MDMA, hvilket han betegner som rigtige lorte drugs. Det er her, han kommer ind på sine egne tanker om Teitur-sagen.

LÆS OGSÅ: Alt om dagens retssag: Derfor blev Teitur dømt skyldig

- Den her situation med Teitur for eksempel med voldtægten, hvor det er, at der var samtykke på samlejet, og de var i gang, og så lige pludselig så. Altså nu kender jeg Teitur og ved, hvordan hans hoved er skruet sammen, og der har han været i en situation, hvor han ikke har kunnet styre sig, han har været kamp liderlig for at sige det mildt, fortæller Lenny og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Pernille frustreret over meninger om Teitur-sagen: Den er ikke afgjort

- Og så har pigen villet stoppe det, fordi det er blevet for vildt, og han har haft slået på hende samtidig, og det er selvfølgelig nok ikke noget, hun har sagt ja til, og så er hun blevet lidt bange, og så tror jeg, det er der, hvor han bare er fortsat, fordi han har været i en rus en eller anden tilstand. Det er der, hvor filmen den er knækket, og det er derfor, han sidder inde for voldtægt, det tror jeg.

LÆS OGSÅ: Stor afsløring om Dennis Knudsens tvillinger

Under retssagen kom det frem, at Teitur havde stoffer i blodet, da han blev anholdt. Det stod dog ikke klart, hvornår på aftenen, han havde indtaget stoffer - altså om det var før eller efter den formodede voldtægt. Han ønskede ikke selv at kommentere på indtaget af stoffer i retten.

Lenny: Havde sagt til Teitur, at han skulle stoppe

Lenny og Teitur har tidligere festet en del sammen, og de var også med i 'For lækker til love' sammen. Lenny beskriver Teitur som en, han kender godt. De to har dog ikke været venner de seneste to år. Teitur ankede voldtægtsdommen, men Lenny fortæller gerne om andre episoder, hvor det ifølge Lenny er gået vildt for sig.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000 i reality-program: Nu giver de pengene væk

- Det der med at slå på piger, og kvæle dem til de går ud og sådan, det ligger meget i hans boldgade, det ved jeg - også fra piger, der har været sammen med ham. Det er lidt skidt. Jeg har også haft snakket med ham om det for lang tid siden og sagt, at det der er sgu ikke rigtig godt, det skal du virkelig få styr på, for en eller anden dag, så er der en, der ikke synes, det er fedt. Og så er vi der, hvor vi er nu, fortæller Lenny i podcasten.

LÆS OGSÅ: Teresa: Alt er ikke megagodt lige nu

Han beskriver en situation, da han var i Sunny Beach med Teitur, hvor Teitur havde haft sex med en af guiderne, og hun var kommet ind for at vække Lenny og de andre dagen efter med et blåt øje og en flænge ved læben. Hun havde grinet af det og fortalt, at det var både det bedste og det mest sindssyge sex, hun nogensinde havde haft.

Advokat: Ingen kommentar

Realityportalen har forelagt alle Lennys udtalelser omkring Teitur og sagen for Teiturs advokat Rasmus Sølberg og bedt ham eller hans klient om en kommentar.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører: Har været single længe

Han har ingen kommentar til udtalelserne. Vi har desuden forsøgt at få en kommentar fra Teiturs kæreste, Teresa Ovenberg, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Lenny og Teitur er ikke venner i dag

Lenny og Teitur har tidligere været rigtig gode venner, men tilbage i 2020 røg venskabet i vasken, da Teitur ifølge Lenny pissede ham og den daværende kæreste Melina godt og grundigt op ad ryggen. Dengang mente Lenny ikke, at man kunne stole på Teitur, og han gav den tidligere ven en hård medfart.

LÆS OGSÅ: Sådan deler Remee og Mathilde datteren

- Drengen har storhedsvanvid og tror, han er hævet over alle andre. Han er på vej ned ad en sti, hvor han ender alene, for når folk ser hans sande jeg, så vil de ikke have noget at gøre med sådan et sørgeligt menneske, sagde Lenny dengang.

Det var dog ikke et billede, Teitur kunne ikke genkende beskrivelsen, som Lenny kom med og understregede, at han havde haft de samme venner i 15 år. Deruodver henviste han til dramaet mellem ham og Melina, som kunne ses i 'SingleTown'.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltagere raser: Det hele er skuespil

Selvom det er to år siden, så er Lenny og Teitur ikke kommet på god fod siden, fortæller Lenny.

- Nej, der var var nogle gnidninger, som ikke kunne rettes op, og derfor har vi kun været i tilfældigt selskab sammen siden.

Så når Lenny udtaler sig om Teiturs retssag, er det altså ikke med nye historier og en viden, der er fra de seneste to år.