Lene Beier skal samle danskerne hen over sommeren i live TV 2-program

Lene Beier skal hen over sommeren være ny vært på 'Go' aften live'.

Lene Beier er kendt som vært på TV 2, hvor hun flere år har lavet 'Landmand søger kærlighed' og 'Hjem til gården'. Lige nu rejser hun rundt i det ganske land med holdet bag datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed', som Lene nyder at være vært for, og når optagelserne er slut, fortsætter hun rundt i det danske land som vært for 'Go' aften live', det skriver Ritzau ifølge BT.

'Go' aften live' bliver hen over sommeren sendt i en særudgave, hvor halvdelen af programmet foregår i studierne i Tivoli, mens den resterende halvdel af programmet foregår live ude i sommerlandet. Det er liveoptagelserne i det danske sommerland, som Lene Beier skal være vært for.

LÆS OGSÅ: Tatoo-Morten er blevet indlagt

- Jeg blev helt paf, da jeg blev spurgt. Jeg kan ikke forestille mig noget, jeg hellere vil, end at rejse rundt i hele landet og snakke med spændende mennesker, siger Lene i en artikel fra Ritzau til BT.

Sidst Lene Beier lavede live var i 2013/2014 på TV 2 Fri programmet 'Frihuset', som er det program, der gav Lene Beier sit gennembrud som vært på TV 2.

LÆS OGSÅ: Jackie: Her min bedste veninde i 'Forsidefruer'

Første 'Go aften live'-program med Lene Beier som vært sendes den 29. juni og fem uger frem.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere