Legendarisk paradiso afslører graviditet

Den tidligere paradiso udvider familien med endnu en pige.

Til august er det tre år siden, den legendariske paradiso Michael Lange blev far for første gang, da datteren Penelope kom til verden. Nu vokser familien igen, det afslører Michael og kæresten Emma på Instagram:

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Så er det ikke hemmeligt mere. Penelope skal have en lillesøster til november, og vi er sikre på, hun bliver en fantastisk storesøster for hende. Vi glæder os mega meget til at blive en familie på 4, skriver de begge til et sødt billede, hvor Penelope holder et scanningsbillede af sin lillesøster.

Michael Lange deltog i 'Paradise Hotel' sæson 2009, hvor han var en af de mest prominente navne på hotellet. Han deltog igen i reunion-sæsonen i 2012, hvor han var tæt på at løbe med sejren, men blev vraget af juryen.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

Han har tidligere arrangeret paryrejser og levet det vilde festliv, men den dag i dag er han gået på reality-pension, som han tidligere har udtrykt det. Nu lever den i dag 39-årige tidligere reality-stjerne et mere roligt familieliv, hvor han dog stadig er omgivet af smukke kvinder.

LÆS OGSÅ: Silas Holst skjulte stor hemmelighed for kæresten