Lea fra 'Paradise Hotel': Jeg vil gerne opnå store ting, blive rig og leve livet på toppen. Og lave noget grinern tv. (Foto: Janus Nielsen)
Lea fra 'Paradise Hotel': Jeg vil gerne opnå store ting, blive rig og leve livet på toppen. Og lave noget grinern tv. (Foto: Janus Nielsen)

Lea om 'Paradise'-Mathias: Han er over grænsen

Det gik helt galt mellem Lea og Mathias under deres tid sammen i 'Kollektivet'.

Da 'Paradise'-hunken Mathias et par dage skulle besøge de seks paradisoer i deres bofællesskab i 'Kollektivet', gik bølgerne for alvor højt mellem ham og 'Paradise'-baben Lea.

Til slut endte det helt galt mellem de to, og nu taler Lea ud omkring episoden:

LÆS OGSÅ: Philip afslører: Er begyndt at tackle mine problemer

- Mathias mente det jo sjovt, men han havde været meget efter mig, og til sidst konfronterede jeg ham med det, fordi han kørte den så langt ud. Jeg ved godt, han ikke gjorde det i ond mening, men det var lige lidt for meget. Han skulle slappe lidt af og ikke gå så meget efter mig. Det var lidt irriterende, forklarer Lea.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

- Vi endte dog med at få det godt sammen til sidst. Vi havde heller ikke haft en så god start, fordi han havde gjort grin med en af mine YouTube-videoer. Men det endte fint, og vi havde en god sidste aften. Han var bare lige over grænsen, uddyber hun.

Se 'Kollektivet' på Viafree.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

LÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark