Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton tog hele verden med storm, da de sagde 'ja' til hinanden i det kontroversielle amerikanske datingprogram 'Love Is Blind', inden de overhovedet havde set hinanden. De blev gift i sidste afsnit af programmet og er 'still going strong'! (Foto: Youtube)
Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton tog hele verden med storm, da de sagde "ja" til hinanden i det kontroversielle amerikanske datingprogram 'Love Is Blind', inden de overhovedet havde set hinanden. De blev gift i sidste afsnit af programmet og er "still going strong"! (Foto: Youtube)

Lauren og Cameron fra ‘Love is blind’ svarer på spørgsmål: Skal de have børn?

Det populære par fra 'Love is blind' Lauren og Cameron svarer på deres første Q&A fra deres følgere.

Lauren og Cameron fandt kærligheden i 'Love is blind', og selvom parret nu har været gift i mere end et år, så er der ikke kommet mere ud af det end en hundehvalp, men parret lover meget mere for fremtiden.

På deres egen YouTube kanal 'Hangin' with the Hamilons' svarer parret på en Q&A fra deres mange følgere, og et spørgsmål går især igen ved flere lejligheder.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Netflix er klar med 'Love is blind' sæson 2 og 3

Hvornår skal I have børn?

- Det er det spørgsmål, vi får mest. Ikke kun fra min mor, ikke kun fra pressen, men fra jer. Alle vil vide, hvornår jeg bliver gravid, siger Lauren og afslører:

- Jeg er ikke gravid. Vi vil helt bestemt have børn før eller siden, og nok inden for det næste år.

LÆS OGSÅ: Nyt datingprogram slår rekorder

Cameron bliver meget glad og begejstret for den udmelding, da han er helt klar til at stifte familie med Lauren.

- Det sker nok ikke i morgen, men formentlig snart, lover Lauren.

LÆS OGSÅ: Mød de to kvinder og de nye landmænd i den nye sæson af 'Landmand søger kærlighed'

Hvad er jeres kærlighedssprog?

Lauren og Cameron er nok det par i programmet 'Love is blind', der gav hinanden flest komplimenter, og ingen var i tvivl om, hvad de to følte og stadig føler for hinanden.

- Jeg tror, at alle ved, hvad mit kærlighedssprog er, fortæller Cameron og fortsætter:

- Mit første kærlighedssprog er fysisk berøring. Så føler jeg mig forbundet med Lauren, og det får mig til at føle, at alt er okay. Og så elsker jeg kvalitetstid. Vi har rigtig meget kvalitetstid sammen, og det er jeg taknemmelig for.

LÆS OGSÅ: 'Love island'-babe på uheldig date: Han er ikke min type

Lige på det punkt er Lauren meget enig:

- Mit kærlighedssprog er også vores kvalitetstid og ord, der bekræfter hinanden. Og gerninger. Gerninger er især mit kærlighedssprog, fortæller Lauren og Cameron afbryder:

- Jeg elsker at gøre gerninger, som Lauren elsker at modtage.

LÆS OGSÅ: Skuffet paradiso: Jeg advarede om, at det ville ske

Hvad er det bedste ved at være gift?

Lauren og Cameron har været meget ærlige omkring deres forhold og delt alt med offentligheden, og det vil de blive ved med, da de elsker at tale om deres forhold offentligt. Derfor er det også nemt for dem at afsløre, hvad der er bedst ved at være gift.

- For mig er det at have en partner, hvor jeg også kan lave ting på egen hånd, da jeg før var meget uafhængig, fortæller Lauren.

LÆS OGSÅ: CHOK: Boris Laursen hentet af ambulance

- At vågne op med sin bedste ven hver morgen er det bedste i hele verden, siger Cameron, der er meget enig i, at uafhængighed er vigtigt.

- Det er fantastisk at have en, som du ved, har dit hjerte, og vi er det bedste team, siger Lauren, der smiler, hver gang hun kigger på Cameron.

LÆS OGSÅ: Kæmpe overraskelse: ‘Paradise’-babe er gravid

Der er ingen tvivl om, at parret stadig er meget glade for den beslutning, de tog i programmet 'Love is blind', og parret lover, at der vil ske store ting i deres forhold inden længe, som er værd at følge med i og vente på.

Se alle spørgsmålene i deres Q&A herunder:

LÆS OGSÅ: Tæt på Jackies fødsel: Derfor var den vildere end de andre fødsler 

LÆS OGSÅ: 'Love island'-babe advarer: Lyt ikke til Fie Laursen