Lasse og Line tager endnu et skridt i forholdet

Parret fandt hinanden igen henover julen og besluttede at flytte sammen, og nu tager de igen en stor beslutning.

Tv-vært og komiker Lasse Rimmer og influencer Line Hoffmeyer meldte tilbage i august ud, at de var gået hver til sit. De blev skilt efter to års ægteskab, men allerede efter et halvt år begyndte de at date igen, og nu har parret altså fundet tilbage til hinanden og gnisten.

LÆS OGSÅ: Philine afslører: Det slutter her

- Over julen blev Lasse og jeg kærester igen. Det har, for mig, været nogle modbydelige måneder uden ham omend meget sundt, lærerigt og tiltrængt for at havne det rigtige sted. Jeg er lykkeligere end jeg har været i ufatteligt lang tid, og jeg gider aldrig nogensinde at undvære ham igen, meddelte Line i begyndelsen af februar.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Her er ALLE deltagere i ny sæson 'Ex on the beach'

Og det tyder på, at hun mener det, for den 29-årige influencer har nu sagt sin lejlighed op.

- Det står ikke stille på boligfronten, og mens huset i Karlslunde er blevet malet, er min lejlighed i Sydhavnen blevet sagt op. I næste uge går vi så småt i gang med at flytte mine ting ind i Lasses lejlighed. Jeg glæder mig til at se vores navne på samme postkasse igen, og hvis nogen i mellemtiden finder en løsning på at flytte en bruseniche fra mit lejemål til Lasses, så ville det altså bare være super, venner, skriver Line i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann støtter Johnny i sorgen: Tilgiv hende

Det er altså ikke længe siden, at 49-årige Lasse Rimmer og den 20 år yngre Line Hoffmeyer befandt sig i flyttekaos sammen, og nu gør de det én gang til. Denne gang under lidt mere lykkelige omstændigheder.

Da de i sommer blev skilt, flyttede de ind i hver sin lejlighed i København. Nu er det planen, at Line skal flytte ind i Lasses lejlighed, og at Lasses hus i Karlslunde skal sælges, så snart parret har sat det i stand.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne med i ny sæson 'Ex on the Beach'