Lars Løkke fik helbredstjek: Jeg er i topform

På trods af dårlige vaner er den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen stadig i topform.

I 27 år har Lars Løkke Rasmussen været en travl toppolitiker og stået til rådighed døgnet rundt. For en herre på 57 år kan et liv i overhalingsbanen få negative konsekvenser for helbreddet. Hans far blev 78 år, og døde i 2012 af prostatakræft. Derfor er den tidligere statsminister også blevet mere opmærksom på form og figur.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Line og Benjamin fra ‘Nybyggerne’ fortæller om deres forhold til Sønderborg på sønderjysk…

– Jeg ryger, drikker og vejer for meget, men er i øvrigt sund og rask, afslører Lars Løkke, der sidste år gennemgik et omfattende helbredstjek i forbindelse med deltagelsen i 'Over Altanten' på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Albert om tiden med Jenna: Jeg savner det helt vildt

– Lægen frikendte mig, så jeg er i topform, og det kom faktisk bag på mig, da jeg aldrig har holdt mig tilbage, fortsætter Løkke, der trods den overraskende positive udmelding ikke agter at ligge på den lade side.

- Jeg har været i god form før, og vil gerne være det igen. Jeg prøver derfor at gå 10.000 skridt om dagen, og gerne noget mere. Kosten er jeg også opmærksom på, og jeg har da tabt mig nogle kilo, siger han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Uffe Elleman var ved at dø: Jeg har planlagt bisættelsen