'Landmand søger kærlighed'-par er blevet forældre

Parret bød deres lille datter velkommen i søndags.

I 2020 mødte Stine og Niels hinanden i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'. Kort tid efter blev de kærester og flyttede sammen. I 2022 blev de gift. Og nu er de lykkelige to så blevet til tre.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne har taget kæmpe beslutning

Det fortæller den nybagte mor i et opslag på Instagram, hvor hun har delt et følelsesladet opslag med et billede af sin nyfødte datters lille hånd, der holder om hendes egen.

Men lige så meget ro, der er over billedet, lige så dramatisk var selve fødslen.

- Det må være det værste, jeg nogensinde har prøvet. Ikke nok med, at vi i situationen selvfølgelig var bange og bekymrede, så virkede den bedøvelse, jeg fik, lidt mere effektivt, end de havde forventet, så jeg kunne hverken mærke mine arme eller fingre, ligesom jeg følte, at det var svært at trække vejret, skriver Stine i opslaget.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Jeanette Ottesens søn er blevet døbt

Den lange fødsel endte med et akut kejsersnit, men de nybagte forældre og deres datter har det efter omstændighederne godt, skriver Stine, hvorefter hun roser sin mand.

- Jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg skulle have klaret de sidste par dage uden ham. Vi er selvfølgelig enormt glade for den hurtige indgriben, og at vi er blevet forældre til den smukkeste lille pige, men nu glæder vi os også til at komme hjem i trygge omgivelser igen, afslutter Stine, der fortsat er indlagt på barselsafdelingen, mens datteren er udskrevet.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ninos og kæresten deler hjerteskærende nyhed