Christian fra Australien (Foto: TV 2)
Christian fra Australien (Foto: TV 2)

'Landmand'-Christian: Jeg takkede først nej til programmet

Den 29-årige landmand var tæt på at springe fra, men ombestemte sig i sidste øjeblik.

I det nye TV 2-program 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt', der i øjeblikket ruller over skærmen, følger vi tre danske landmænd, der bor og arbejder i udlandet. De har desværre ikke haft heldet med sig til at finde en sød kæreste, og det håber de meget på, at programmet kan hjælpe dem med.

Det viser sig dog, at 29-årige Christian Trojel, der bor i Australien, ikke anede noget om, at TV 2-programmet skulle handle om hans kærlighedsliv, da han meldte sig til. Og da han endelig fandt ud af, hvad det drejede sig om, var hans første indskydelse et nej tak til at medvirke. Det endte dog med, at han kom på andre tanker:

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor landmanden Ronni bliver forvandlet til en dame.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er

- Til at starte med troede jeg faktisk, det var et program, der bare omhandlede danske landmænd i udlandet. Så jeg anede ikke, at det havde noget at gøre med dating og kærlighed. Jeg kendte nemlig intet til 'Landmand søger kærlighed', og jeg havde aldrig set det før. Så da en fra produktionen ringede mig op, fandt jeg ud af 20 minutter inde i samtalen, at programmet ikke bare skulle omhandle landbrug. Hun begyndte nemlig at spørge om meget personlige spørgsmål om mit kærlighedsliv, og det undrede mig lidt, at hun spurgte om det. Og så fortalte hun så, hvad det i virkeligheden gik ud på. Da jeg hørte det, var jeg sådan: "Det er jeg ikke interesseret i". Hun blev dog ved med at ringe tilbage i tre-fire måneder, og jeg tænkte og tænkte i mellemtiden, forklarer Christian og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders raser over klipningen af programmet: Det er slet ikke i orden

- Jeg synes ikke, det ville være så fedt at vise sine følelser på tv, men efter de der tre-måneder tænkte jeg alligevel, at det måske var det, der skulle til for at finde kærligheden, og at jeg måske skulle prøve at rykke mine grænser lidt. Man lever jo kun en gang, så hvorfor ikke kaste sig ud i det. Så jeg ændrede til sidst min mening og sagde ja. Det kunne jo godt være, at det er der, jeg finder den eneste ene. Det er da med det håb, at jeg er gået ind til det, og succesraten fra de tidligere programmer har jo været relativ høj. Og jeg har ikke været heldig at finde den eneste ene endnu.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-babe flytter til udlandet

Vil bo i Australien for altid

Christian sagde ja til at medvirke i programmet med håbet om at finde en kæreste, som han kan dele livet med. Han har dog et helt væsentligt krav til den kvinde, han skal være sammen med; hun skal være klar til at flytte om på den anden side af jorden.

- Jeg leder efter en der er sød, rar, positiv, glad og ærlig. En, som jeg kan bruge noget tid sammen med, og en, som jeg kan dele livet med, og som også kan være min bedste ven. Jeg drømmer også om at stifte familie, så det skal hun også gerne ville. Og så skal hun også være klar på at rykke til Australien. Jeg er ikke flytbar. Det er her, jeg vil bo resten af mit liv. Jeg kommer ikke tilbage til Danmark, kun en uges tid eller to engang imellem for at besøge familie og venner, men det er i Australien, jeg vil bo, slår Christian fast og uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels’ damer: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs

- Jeg kan godt lide landet, folket og så er det fedt at drive landbrug hernede. Det er noget, jeg allerede fandt ud af tilbage i 2009, da jeg var hernede første gang. Der var jeg hernede for at arbejde for en anden dansker, og så tog jeg så tilbage og læste på CBS i et stykke tid, hvorefter jeg tog tilbage til Sydney, hvor jeg arbejdede på et kontor i et halvt år. Og det var bare fedt. Jeg kan godt lide mentaliteten hernede, systemet og at være her. Der er også nogle muligheder for mig hernede, som ikke har været i Danmark rent arbejdsmæssigt, så det har også været skide sjovt.

Se, hvordan det går Christian og kærligheden i 'Landmand søger kærlighed - jorden rundt' i aften klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned