Lakserytteren ude af 'Vild med dans'

Et punktum er sat. I aften dansede endnu et par deres sidste dans i ‘Vild med dans’.

Så gik den ikke længere. 11 par måtte her til aften blive til 10 i 'Vild med dans', og denne fredag betød det et farvel til YouTuber Rasmus Kolbe, også kendt som Lakserytteren, og hans partner Mille Funk.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de nye 'X Factor'-dommere

- Det er mega øv. Vi havde så mange fede ting i støbeskeen til nogle af de næste programmer. Det er bare så ærgerligt, at man ikke får lov til at prøve det, lyder det fra Kolbe, som ellers normalt er meget glad og positiv.

LÆS OGSÅ: ETOB-deltagere i krig: Brud på girl-code

Selvom eventyret slutter her, og lakserytteren skal vinke farvel til farverige jakkesæt og sved på panden i dansesalen, har han masser af andre ting at tage sig til.

- Jeg har lige udgivet en børnebog, så den skal jeg bruge en masse tid på nu, og så skal jeg bruge en masse tid sammen med min kæreste, fortæller han.

Mille kan ikke prale af en bogudgivelse, men hun har også en derhjemme, som trænger til ekstra opmærksomhed.

- Jeg har også forsømt min kæreste lidt, så jeg skal se lidt mere til Mathias, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ændring får konsekvenser for 'Vild med dans

Mille og Rasmus er selvfølgelig ærgerlige over, at de ikke fik seernes støtte. De har dog en formodning om, at det var fordi, at de fleste lå og sov.

- Jeg tror ikke, at der var noget, som gik galt. Lakses følgere er måske lidt yngre, så det kan jo godt være, at de er faldet i søvn her inden omdansen, desværre, lyder det fra Mille.

Sovende fans eller ej - Så gik den altså ikke længere for den kreative laks i ‘Vild med dans’.