Lagde du mærke til Sarah Grünewalds kjole? Et statement

Sarah havde iført sig en helt særlig kjole i starten af andet liveshow, og det er der en helt særlig grund til.

Mange kunne måske genkende ugens nok mest omtalte kjole, da Sarah Grünewald kom ned ad trappen ved aftenens andet liveshow af 'Vild med dans'.

Det var nemlig den kjole, som Helle Thorning-Schmidt havde på til fejringen af dronning Margrethes 50-års regentjubilæum søndag aften til gallamiddagen på Christiansborg Slot.

- For mig er det her ikke længere “bare” en ualmindelig smuk kjole. Det er et shout out. Et statement. Et statement, som vi desværre må erkende stadig er vigtigt, hvilket jeg ikke begriber, skriver Sarah selv om valget af at tage kjolen på under aftenens liveshow.

LÆS OGSÅ: Thomas skrev til 'Bachelor'-Mette: Han skylder en dans

Og hun fortsætter:

- Hvordan kan vi stadig skulle forsvare, hvad vi individuelt har lyst til at klæde os i her i 2022? Hvordan kan vi stadig have røven i klaskehøjde, når vi tager et stykke tøj på, som vi elsker, føler os smukke i, eller som giver os en særlig følelse. Hvordan kan tonen overfor hinanden stadig være så hård søstre imellem? Mennesker imellem. Hvordan kan mine bryster eller min kavalergang være en provokation? Hvorfor er mine skuldre det ikke?.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne ændrer taktik: Ritualer er vigtigt

Sarah opfordrer alle til at blive inspireret af hinanden i stedet for at kritisere.

- Det kræver så utrolig lidt, for hvis du ikke har noget pænt at sige om et menneske, en præstation, et stykke tøj, så skal du ganske enkelt bare lade være. Så har du allerede gjort dit for at gøre verden til et lidt bedre sted, slutter Sarah sit opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sonny løfter sløret for kæreste

Helle Thorning-Smiths kjole er designet af Søren Le Schmidt, og kjolen bliver en del af udstillingen 'På de bonede gulve', som er en særudstilling, hvor man kan opleve de kongelige fester og ceremonier den 6. oktober på Christiansborg Slot.

Se Helle Thorning-Schmidt i selvsamme kjole herunder: