Lærke smider kæmpe bombe: Asbjørn opløst i tårer

Asbjørn har dedikeret alle sine følelser til Lærke, og han er klar til at danne par for altid, men Lærke føler ikke det samme, det fortæller hun i det kommende afsnit af 'Ex on the beach'.

Asbjørn har brug for en afklaring hos Lærke, der har givet udtryk for, at hun stadig er en smule usikker på, om det skal være dem, men det svar, som Lærke kommer med, var ikke lige det, Asbjørn havde forventet.

- Jeg er så bange for at gøre dig ked af det, men Asbjørn jeg er ikke forelsket i dig. Jeg var forelsket i dig for tre uger siden, fortæller Lærke i det kommende afsnit af 'Ex on the beach' på Dplay.

LÆS OGSÅ: Asbjørn åbner op om eks: Vi var lige ved at blive kærester

Selvom Lærke springer en bombe og gør Asbjørn ked af det, så er det vigtigt for hende at være ærlig. Asbjørn bryder med et sammen i gråd.

- Det kommer meget bag på mig, eftersom hun har givet udtryk for, at vi er låst, og det er hende og jeg, fortæller Asbjørn i programmet.

LÆS OGSÅ: Ærlig 'Paradise'-babe: Jeg tog 15 kilo på efter optagelserne

Lærke ville ønske, at hun kunne opfylde Asbjørns ønsker, og at de kunne komme ud som kærester, men det er ikke de følelser, hun mærker lige nu.

- Hvis hun vælger mig fra, så er jeg ikke i hendes liv mere, og jeg kommer ikke til at være herinde mere, og hun kommer ikke til at se mig igen, fortæller Asbjørn stålfast.

Se klippet herunder, hvor Lærkes kommentar får Asbjørn opløst i tårer, og se, om Asbjørn forlader 'Ex on the beach', i afsnittet på søndag på Dplay.