Lærke nyder singlelivet: Jeg har det så godt

Lærke nyder at være sig selv lige nu, men udelukker ikke at blive forelsket på ny igen.

Det er et par uger siden, at Lærke Wadmann stod frem med sin version af bruddet med Asbjørn Nielsen. Det endte i en vaske ægte "ord mod ord"-duel, hvor Lærke anklagede Asbjørn for at have været hende utro med 'Paradise'-baben Christel Trubka, hvilket han hårdnakket benægtede.

Om der foregik et overlap eller ej, er Asbjørn og Christel i hvert fald blevet glade for hinanden og tilbringer meget tid sammen. De vil ikke komme nærmere forholdets karakter, men fortæller, at de hygger sig.

LÆS OGSÅ: Lærke åbner op om brud med Asbjørn: Derfor slog vi op

Lærke, derimod, nyder tilværelsen som single og har ikke behov for at kaste sig hovedkuls ud i den helt store romance lige nu. Men når det er sagt, så er hun vild med kærlighed og er ikke afvisende for at lade sig rive med, hvis den helt rigtige bejler viser sig.

- Det går rigtig godt. Jeg nyder bare mig selv og mine nærmeste. Nyder singlelivet lidt endnu, fortæller Lærke til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nye gæster på 'Paradise Hotel'?

Det er et aktivt valg, at realitybaben ikke ser en fyr lige nu, men det betyder ikke, at hun helt udelukker kærligheden.

- Hvis der dukker en dejlig fyr op, vil jeg da ikke afvise, at jeg er klar til ny kærlighed, lyder det fra den blonde skønhed, som vægter de indre værdier højt.

- Han skal bare være sig selv, have et godt hjerte og være charmerende. Og så må han selvfølgelig også se godt ud, tilføjer realitybaben med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor'-deltager venter barn

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen