Lærke åbner op om brud med Asbjørn: Derfor slog vi op

Lærke kommer nu med sin version af historien efter bruddet, og Asbjørn er langt fra enig.

Asbjørn og Lærke blev kærester, da de kom hjem fra 'Ex on the beach', men kærligheden varede ikke for evigt, og for fem dage siden offentliggjorde Lærke et opslag på Instagram om, at de ikke længere var sammen. Hverken Lærke eller Asbjørn havde dengang lyst til at fortælle, hvorfor de gik fra hinanden, men det åbner Lærke nu op for i en video på Instagram.

- Jeg har fået tilpas mange dårlige beskeder, som gør mig ked af det, fordi I ikke ved, hvad der foregår, sådan starter Lærke sin video på Instagram, hvor hun fortæller sin side af historien.

LÆS OGSÅ: Asbjørn åbner op: Jeg stoppede forholdet med Lærke

- Vi gik fra hinanden, fordi Asbjørn ikke havde følelser for mig længere. Det der så sker efterfølgende er, at jeg finder ud af, at han har set en pige, mens vi har været kærester - han har haft sex med den her pige, mens vi har været kærester, fortæller Lærke, der ser Asbjørn sammen med den omtalte pige, da hun tager hjem til ham for at konfrontere ham med rygterne.

- Jeg finder ud af, det er sandt, at han har haft sex med hende nogle gange, mens vi var kærester, siger Lærke fortsat i videoen.

LÆS OGSÅ: Det værst tænkelige er sket: Han er en fucking elendig ven

Lærke fra 'Ex on the beach' sæson 5 (Foto: Krestine Havemann)
Lærke fra 'Ex on the beach' sæson 5 (Foto: Krestine Havemann)

Ikke nok med at Asbjørn har set denne pige, mens han var kærester med Lærke, så er det ifølge Lærke også en pige, som han har set lige inden, han var med i 'Ex on the beach'.

- Hun var og besøge ham på hans hotel. Vi var på et corona karantæne hotel inden Ex, og der besøgte hun ham. Da Asbjørn ryger ud undervejs og er ulykkelig, der har han så også skrevet med hende, om hun ikke ville komme forbi, fortæller Lærke.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise Hotel' vender tilbage med to sæsoner

Lærke har behov for at fortælle sin side af historien, da hun har modtaget en del grimme beskeder, efter deres brud.

- Det var for det meste beskeder om, hvor klam og falsk jeg er. Og at Asbjørn fortjener meget bedre end mig. Når man har fået nok af de beskeder, føler jeg det er på tide, at jeg står op for sig selv. Især når det ikke er mig, som har fejlet i forholdet, fortæller Lærke til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe har fundet kærligheden

- Det har virkelig gjort mig ked af det. Jeg føler bare, det er så uretfærdigt, at i alle sammen sviner mig til, når I faktisk ikke ved, hvad der er foregået, siger Lærke med tårer i øjnene til sine følgere på Instagram.

Lærke ønsker ikke at nævne navne i forhold til, hvor hun har utroskabsrygterne fra, men hun kan fortælle, at det er fra en, der er tæt på vedkommende.

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre

Asbjørn er langt fra enig

Asbjørn er ikke enig i Lærkes udmelding, og han vil ikke tilkendegive at have været utro.

- Jeg tager kæmpe afstand til det, og jeg vil ikke være en del af noget mudderkast. Hvis hun har brug for at udstille mig, så må hun selv om det. Så lavt vil jeg bare ikke synke, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Asbjørn om at se sæson 5: Den hårdeste tid i mit liv

Lærke og Asbjørn (Foto: Krestine Havemann)
Lærke og Asbjørn (Foto: Krestine Havemann)

Asbjørn vil ikke komme ind på, hvorfor de slog op, men til spørgsmålet; Så du har ikke, som Lærke siger, været utro? Svarer han:

- Nej det har jeg ikke. Jeg ved ikke, hvorfor hun har behov for at sige det, og jeg er også ligeglad. Jeg synes, Lærke og jeg havde sluttet det ordenligt, så jeg synes, det er en skam, fortæller Asbjørn, der ikke har et behov for at forsvare sig selv.

- Jeg synes det er synd, de sociale medier skal fyldes med alt muligt vrøvl. Min profil handler om coaching og generelt glæde i hverdagen, afslutter Asbjørn.

Asbjørn 'Tyren' Nielsen i 'Ex on the Beach 5: All Stars' (Foto: Michael Stub)
Asbjørn 'Tyren' Nielsen i 'Ex on the Beach 5: All Stars' (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Jonas i chok over sin date: Hun lignede ikke en på 40 år

Asbjørns reaktion er ventet

Lærke havde ikke forventet andet fra Asbjørn end afslag på rygterne.

- Det kommer slet ikke bag på mig. Jeg havde bestemt ikke regnet med, at han ville krybe til korset. Men jeg og mine tætteste ved, hvad sandheden er, og det er det vigtigste, fortæller Lærke til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE GALLERIET: ‘Ex on the beach’ Jeppes look gennem tiden

Efter Lærke er kommet ud med sin historie om hende og Asbjørn, har hun mødt stor opbakning på Instagram

- Jeg har jo fortalt folk på Instagram, hvad der er sket, og jeg har fået en enorm opbakning, som jeg ikke havde regnet med, fortæller Lærke.

LÆS OGSÅ: Umut viser kæresten frem