Kunne følelserne blusse op igen? Anne taler ud

Anne K og Nikolaj havde et utrolig godt øje til hinanden, da eventyret på 'Paradise' begyndte. Men det lyder ikke til, at de varme følelser nogensinde vender tilbage.

Anne K blev den helt store vinder af 'Paradise Hotel' sæson 17, da hun både vandt titlen og en pengepræmie på 200.000 - men for hende var det også vigtigt at bevise, at Nikolaj ikke bare kunne bruge hende som en brik i sit spil, og at hun altså ikke ville finde sig i alt fra hans side, som de andre paradisoer flere gange havde påpeget i løbet af sæsonen, at hun gjorde.

LÆS OGSÅ: Ville Nikolaj smide kuglen? Nu afslører han sin plan

For som bekendt begyndte deres partnerskab med en romance, men det forsvandt i takt med, at Nikolaj faldt for Anne P, og her begyndte han mere og mere at bruge Anne K som en brik i sit spil. 

Det nåede dog et punkt, hvor Anne K godt kunne gennemskue, at hendes følelser blev en smule udnyttet, og at der ikke længere var noget som helst flirt imellem dem.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Det skete, efter Anne K smed kuglen

Artiklen fortsættes under billedet... 

- Jeg tænkte selvfølgelig, om det havde været skuespil fra dag et. Men det gik også meget op for mig, at i starten var det meget ægte, men da han så kom ind igen, der vendte det. Han var ikke, som han plejede at være, så jeg kunne godt mærke, at der var et eller andet, der ikke var, som det skulle være. Så jeg kunne ikke rigtig mærke den der romance længere. Især ikke, da jeg smed kuglen. Der var det helt no-go, siger Anne K i dag.

LÆS OGSÅ: Sætter hus til salg for 20,5 millioner

Det er nu heller ikke noget minde, som hun deler med Nikolaj, når hun her på den anden side af det hele tænker tilbage på det største ved at være med i 'Paradise Hotel'.

- Det mest specielle øjeblik er helt klart, da jeg smider kuglen, og Léa kommer løbende op i favnen på mig. Det var helt magisk, siger Anne K.

LÆS OGSÅ: Bendtner i hård udmelding: Mine kvinder har én ting tilfælles