Kritisk udsigt for 'Vild med dans'-par: Vil Michael og Karina forlade konkurrencen?

Det kommer som en overraskelse for alle, der oddser, hvis Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt i aften går videre i hele Danmarks dansekonkurrence.

I aften er der ekstra meget på spil i 'Vild med dans', for alle parrene danser ikke bare for en plads videre i konkurrencen. De danser også for en plads i Det Kongelige Teater, hvor næste fredags 'Vild med dans' kommer til at foregå i anledning af 'Knæk Cancer'.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Michael og Karina fortæller om 'Vild med dans'-premieren...

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Robinson'-deltager mister to i familien under ekspeditionen

Desværre er det ikke alle, der får den fornøjelse, og hvis man skal tro på bookmakerne, så bliver det i aften forfatteren, 55-årige Michael Katz Krefeld, og Karina Frimodt, der tjekker ud af underholdningsprogrammet.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer bryder sammen: Jeg var alt for ung til Rimmer

Ifølge Danske Spil kommer parret i en omdans mod 'Den store bagedyst'-stjernen Micki Cheng og hans partner Jenna Bagge. De to par giver henholdsvis pengene 1,45 og 1,80 gange igen, mens Lise Rønne og Silas Holst samt Pernille Blume og Morten Kjeldgaard ligger i den anden ende af skalaen og giver pengene henholdsvis 7 og 12 gange igen.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-stjerne: Det overraskede mig

I aften er det program nummer syv i rækken, og syv par skal skæres ned til seks. De seks par, der går videre og skal danse til det store 'Knæk Cancer'-show, er sikret hele to fredage mere i konkurrencen, da der næste fredag ikke vil være nogen omdans eller noget par, som sendes hjem.

LÆS OGSÅ: Lotte Friis chokeret over mobbe-afsløring: Nu aflyser Jeanette Ottesen alt