Anne Plejdrup og Nadja Hansen til deres egen bogreception på Homies. 
Foto: Janus Nielsen.
Anne Plejdrup og Nadja Hansen til deres egen bogreception på Homies. Foto: Janus Nielsen.

Kritik af 'Paradise Hotel': Kastede blod op under optagelserne

I en ny bog forklarer Nadja Hansen bagsiden af medaljen ved sin deltagelse i 'Paradise Hotel' sæson 14.

Nadja Hansen fik travlt, da hun tilbage i 2018 blev ringet op og fik at vide, hun skulle pakke sin kuffert og rejse afsted til Mexico, fordi hun var udtaget til at være med i 'Paradise Hotel' sæson 14. Hun måtte tage orlov fra sit studie og gøre det forbi med den fyr, som hun så på daværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Lukas trækker på erfaring fra tidligere vinder

Artiklen fortsætter under videoen...

Under optagelserne nåede hun både at få en ny kæreste, opleve han var hende utro og slå op med ham. Samtidig nagede det hende, at det hele inden længe ville være til fuld skue for hele offentligheden.

Alt dette blev for meget for Nadja, og halvvejs gennem sit ophold ville hun hjem.

- Flere gange sad jeg på en trappe ved hotellet og stortudede, fordi jeg var så ked af det. Jeg havde ondt i maven over at være der, og jeg kastede blod op flere gange. Det var fuldstændig forfærdeligt for mig til sidst, forklarer Nadia i bogen 'Homies', som udkom i går.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltagere åbner op om fordomme

I bogen bliver det beskrevet, at Nadjas deltageransvarlige forsøgte at få Nadja undersøgt. Men da det ville kræve, at man tog hende helt ud af programmet, var produktionen ikke meget for det, og det skete aldrig.

- Jeg kan huske, at det hele på et tidspunkt blev for meget for mig, og jeg var så ked af det, at jeg råbte til en af dem, "Hvorfor gør I det her imod mig? Er det virkelig det værd at lave godt tv?", sådan forklarer Nadja, som på daværende tidspunkt var 20 år gammel, i bogen.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca bekræfter: Dater realitydeltager

Realityportalen forsøgt at få en kommentar fra Viaplay omkring Nadias udtalelser i bogen, men de er ikke vendt tilbage.