Kristian Bech afslører nyt job: Det er et kæmpe skridt for mig

Tv-vært Kristian Bech satser stort med eget selskab.

TV 2-vært Kristian Bech, der er tidligere politimand og især kendt fra programmerne 'Som sunket i jorden' og 'De forsvundne fædre', har kastet sig ud på ukendt grund.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget tjener Rosita på at synge i ‘X Factor’

- Sammen med min gode ven og kollega Rune Vesterlund samt selskaberne Reef tv og Laud People har vi stiftet produktionsselskabet MISSING MEDIA, skriver Kristian Bech i et opslag på Instagram.

Kristian skal derfor nu være direktør i eget selskab og ikke kun stå i spidsen som vært.

- Fremover producerer vi selv ‘Som sunket i jorden’ (og forhåbentlig mange andre ting). Det er et kæmpe skridt for mig at have ansvar for et firma. Det troede jeg kun var noget, de voksne gjorde. Jeg glæder mig afsindigt til at komme i gang, eller det er vi faktisk allerede, afslører Kristian.

LÆS OGSÅ: Tv-programmet ‘De dyre piger’ afslører store ændringer

Til HER&NU forklarer Kristian, hvorfor han valgte at gå videre med eget selskab.

- Jeg havde brug for at tage bedre vare på mig selv og min karriere og blive lidt mindre afhængig af andres gode idéer. Nu får jeg forhåbentlig mulighed for, sammen med mine virksomhedspartnere, at sætte endnu mere fokus på at skabe de programmer, jeg drømmer om.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: Det lever jeg af nu

Ifølge Kristian er programmet 'Som sunket i jorden' meget tidskrævende, da der er mange oplysninger, der skal undersøges nøje. Men det er samtidig et vigtigt program og et program, der står tv-værten nært, så det er ikke så underligt, at programmet køres videre i eget selskab.

- Programmerne rør mig personligt, fordi for dem, der leder efter nogen, der er det jo ikke fjernsyn, der er det virkelighed, og det påvirker mig ret meget. Jeg prøver ikke at tage det alt for meget ind, men det gør man jo, fordi jeg ved, hvor meget det betyder for dem, har Kristian Bech tidligere udtalt til HER&NU.

I en pressemeddelelse uddyber Kristian:

- Jeg glæder mig meget til at kunne dykke endnu mere ned i de komplekse sager, vi arbejder med, og forhåbentlig på sigt udvikle formatet yderligere.

'Som sunket i jorden' vil fortsat blive vist på TV 2.

LÆS OGSÅ: Efter langt kræftforløb: Nu skal Andrea Rudolph opereres igen

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Kristian Bech (@kristian_bech_)