Kræftramte Esben Dalgaard: Arbejdet holder mig i live

Esben Dalgaard strålede til branchefesten 'Robert Prisen' lørdag aften.

Skuespiller Esben Dalgaard Andersen, 45, er uhelbredeligt syg, men der er én ting, der hjælper mod sygdommen, og det er hans arbejde.

- Jeg har jo denne her skide sygdom at slås med, men jeg siger gerne, at jeg bliver først rigtig syg, hvis jeg ikke får lov at arbejde, fortæller Esben, der heldigvis har kalenderen fuld af projekter.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Nikoline står bag titelsangen til stor biograffilm

Lige nu har han fuldskæg på grund af en tv-serie på Danmarks Radio, men snart skal det hele af igen.

- Jeg hopper direkte videre til en tv-serie på TV 2, og så ryger skægget igen, fortæller Esben, der endnu ikke må afsløre yderligere om de to tv-serier, men han er glad for, at kalenderen er fuld.

LÆS OGSÅ: Jens Jacob Tychsen faldt om af stress: Badehotellet reddede mig

- Jeg er en af de heldige mennesker, der virkelig elsker mit arbejde. Det skulle jo være alle forundt, men det ved vi jo godt, at det ikke er, men jeg går glad på arbejde, fortæller Esben, der bekræfter, han har det godt trods sygdommen.

- Energien er ikke 100 procent den samme, men jeg vil sige, at jeg er kommet godt efter det i det nye år, og jeg har det faktisk godt, fortæller Esben.

Esben og holdet bag tv-serien 'Kastanjemanden' løb med 'Robert'-prisen for Årets tv-serie lørdag aften i Tivoli Hotel & Congress Center. Esben var ligeledes nomineret for Årets mandlige birolle for selvsamme serie, men den pris løb kollegaen David Dencik med.

LÆS OGSÅ: Andreas Bos vilde bryllupsplaner: Afbrudt af sygdom