Sarah Tiedt deltog i 'Paradise Hotel' sidste år, og Türker Alici deltog i år. Turtelduerne har været kærester før, men kærligheden holdt ikke for evigt. Nu er der dog rygter, om at der igen er opstået sød musik mellem de to paradisoer. De er nemlig begyndt at optræde på hinandens sociale medier, hvilket tyder på, at de har tilbragt tid sammen under coronakarantænen (Foto: Janus Nielsen)
Sarah Tiedt deltog i 'Paradise Hotel' sidste år, og Türker Alici deltog i år. Turtelduerne har været kærester før, men kærligheden holdt ikke for evigt. Nu er der dog rygter, om at der igen er opstået sød musik mellem de to paradisoer. De er nemlig begyndt at optræde på hinandens sociale medier, hvilket tyder på, at de har tilbragt tid sammen under coronakarantænen (Foto: Janus Nielsen)

Kort efter bruddet: Kærligheden blomstrer igen for Sarah og Türker

Halvanden uge efter bruddet er Türker og Sarah tilbage hos hinanden.

Kærligheden blomstrer igen for Türker og denne sæsons 'Miss Paradise', Sarah Tiedt.

Halvanden uge efter parrets brud har parret fundet ud af, at de ikke kan undvære hinanden, og derfor er de igen blevet kærester. Det bekræfter de begge overfor Realityportalen.

- Ja, det er vi. Vi kan nok bare ikke undvære hinanden, siger Sarah.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Big Brother'-deltagere disser 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

- Vi er kærester igen nu, det kan vi ikke komme udenom. Det hele har nok bare bundet i misforståelser, og det er også derfor, at vi kun har været fra hinanden i så kort tid. Årsagen var jo det med butikken, men vi var nok lidt for hurtige til at drage en konklusion ud af ingenting, for nu er der ved at komme styr på butikken og økonomien, forklarer Türker og refererer til sin donut-shop, Bronuts, som han åbner inden længe i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Er Sarah og Türker sammen igen? Nu giver de svaret

LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-Sarah gravid?

- Det viser sig, at jeg alligevel både har råd til butikken og til at flytte sammen, så planen er, at Sarah og jeg alligevel flytter sammen i en lejlighed i Aarhus pr. 1/9. Det hele er dog ikke helt på plads endnu, da vi nåede at takke nej til den lejlighed, vi havde fået, og den kan vi så ikke få tilbage igen. Så vi skal lige have fundet en ny, men der er sikkert flere derude, uddyber Türker og tilføjer:

- Det har ikke været så skidt, at det ikke var godt for noget, for vi har fundet ud af, at vi slet ikke kan undvære hinanden ved at være væk fra hinanden. Det var en forhastet beslutning, men nu er alt godt igen.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Op- og nedture for parret

Sarah og Türker stod i maj frem som kærester, og siden er det gået op og ned for de to.

Et par måneder efter kunne de afsløre, at de havde besluttet sig for at flytte sammen, så Sarah pr 1/9 skulle hive teltpælene op i København og flytte til Tilst i Aarhus sammen med Türker i fælles lejlighed.

Kærligheden varede dog ikke ved, og fredag i forrige uge bekræftede parret over for Realityportalen, at flytningen var afblæst, og at de to var gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

LÆS OGSÅ: Camilla om sit ‘Paradise’-exit: Sådan har jeg det med Sarah

– Det skete i morges. Vi havde det jo egentlig meget godt, men der er sket nogle ting, men det er ikke noget, jeg har lyst til at fortælle om. Jeg har ikke rigtig andet at sige til det, end at han har skuffet mig et par gange, så det er for good, at vi ikke skal være sammen, fortalte Sarah til Realityportalen.dk i fredags, mens Türker også bekræftede bruddet.

– Mine første prioritet lige nu er, at jeg skal åbne min butik, og jeg havde bare rigtig meget om ørene med det. Desuden viste det sig, at jeg ikke havde råd til både at flytte i lejlighed med Sarah plus at åbne min butik, og så valgte jeg butikken. Det gik lige lidt for stærkt, og så fandt jeg bare ud af, at jeg ville prioritere butikken lige nu. Og det går desværre ikke med langdistanceforhold, forklarede Türker.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah afslører: Jeg løj til Pandoras

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara valgte Jonass: Sådan er mit og Nicolais forhold i dag

Til 'Paradise Hotel'-finalen i sidste uge åbnede parret dog alligevel op for, at de kunne have en fremtid sammen, efter de havde fået talt ud omkring det hele.

- Status er, at vi har snakket ud om tingene, og vi er kommet til enighed om, at vi tager tingene stille og roligt. Vi er ikke kærester som sådan, men vi siger hej og farvel til hinanden. I hvert fald som det ser ud lige nu. Jeg vil ikke sige, at vi ikke kan blive kærester igen, for man kan aldrig sige aldrig. Jeg tænker dog også, at jeg skal passe på mig selv, sagde Türker.

– Türker og jeg kan ikke svare på, om vi er sammen eller ikke er sammen. Alle spørger, men ingen ved det. Vi har fået snakket ud om tingene, så vi taler sammen igen, men om jeg flytter til Aarhus alligevel eller bliver i København, kan jeg heller ikke lige svare på, forklarede Sarah.

Fire dage blomstrer kærligheden for alvor på ny, og parret er igen klar til at kalde sig kærester.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur afslører: Det skal pengene bruges på

LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!

Herunder kan du se de to interviews, som Realityportalen lavede med parret til 'Paradise'-finalen i sidste uge:

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai