’Korpset’-deltager om forhold til verdensstjerne: Jeg var hjernevasket

Sarah Bro sætter for første gang ord på forholdet til filmstjernen Zac Efron.

I det nyeste afsnit af Sara Bros podcast 'Hjerteflimmer for voksne' har hun blandt andet besøg af tidligere OL-svømmer Sarah Bro, der netop har været aktuel i TV-serien 'Korpset'.

For godt halvandet år siden datede Sarah Hollywood-filmstjerne Zac Efron; et forhold Sarah aldrig har talt særlig meget om i medierne.

LÆS OGSÅ: CHOK: Nynne og Robert Hansen er gået fra hinanden

- Jeg har aldrig rigtig talt med medierne om det, men det føler jeg næsten ikke, jeg kan lade være med, når jeg er med i det her program, forklarer hun i 'Hjerteflimmer for voksne', da værtinden beder hende om en kærlighedsstatus.

- Jeg er endelig nået til et punkt i mit liv, hvor jeg er blevet glad for en efter et meget traumatiserende heartbreak, fortæller Sarah og uddyber:

- Ikke nok med, at jeg skulle deale med et knust hjerte; det kom også ud til hele verden.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein afslører: Jeg er ikke færdig med tv

Manipuleret og hjernevasket

Selvom Sarah aldrig nævner Zac Efron ved navn, er der ikke så meget tvivl om, at det er forholdet til ham, hun åbner op om.

- Jeg var kærester med en meget stor filmstjerne, da jeg boede i USA, og han var påvirket af den branche, han var i. Ikke at jeg skal udlevere for meget, men han havde haft sine struggles med depression osv, og det betød, at jeg gik så meget på kompromis med mine egne grænser, at jeg næsten ikke kunne genkende mig selv til sidst, forklarer Sarah.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Zac Efron er ikke den eneste Hollywood-kendis, der har været åbenlyst påvirket af den hårde branche. Men det er ikke ofte, man hører om, hvordan livet påvirker de pårørende.

- Der var mange elementer, der gjorde, at det har været svært for mig at give mig hen til en og stole på nogen igen. Jeg nåede til et sted, hvor jeg næsten ikke vidste, hvad der var rigtigt og forkert. Jeg var blevet så manipuleret og nærmest hjernevasket, siger en ærlig Sarah og tilføjer:

- Jeg var ung, forvirret og forelsket. Jeg valgte at vende det blinde øje til, men min personlighed blev fuldkommen knækket.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

Refleksionen

Det var en påvirket Sarah Bro, der vendte snuden mod Danmark sidste år, hvor hun har boet siden. Siden hjemkomsten har hun sagt farvel til sin professionelle karriere som svømmer og blandt andet deltaget i realityprogrammet 'Korpset'. Og nu har hun altså også mødt kærligheden igen.

- Jeg troede helt inde i mit hjerte aldrig på, at jeg skulle få en kæreste igen. Men nu har jeg mødt en, der er alt det, min ekskæreste ikke var: loyal, ærlig og nede på jorden, forklarer Sarah, der dog stadig er mærket af oplevelsen:

- Jeg har stadig noget bagage. Men jeg har brugt tid på at reflektere over det, fordi jeg efterfølgende har sat så mange regler op, når jeg har været i et forhold, og det går jo bare ikke, griner hun.

LÆS OGSÅ: Breaking: 'Paradise'-babe er gået i fødsel

LÆS OGSÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen